屏欣苑點睇?

121 回覆
1 Like 15 Dislike
新樓又點成間公屋咁住埋啲人成班支那樣咁款
榮少、齊柏林熱狗、茶星人都係黃
咁又係既 而家啲居屋根本同公屋一撚樣
補左,自由市場
個停車場無得輸又平又有位
法團深藍今年免一年管理費解散之前派撚哂d錢去
好似要坐10年先可以補地價放自由市場喎,
夠兩年白居二就得。
你係咪記錯咗呀
補地價兩年就得啦
屏欣舊 rule,三年就放得,加上兩年幾樓花。。。賣得架啦,加上果陣係七八折,補地價唔使咁撚多錢,有補咗價嘅唔出奇

我住緊五百七十呎三房
屏欣好難講有咩配套,買個飯都要過天盛天耀

除咗新同貼住狗鐵,冇乜好
遲下我都諗住綠表放咗佢

舊rule正咁多
我要坐2年仲要放白居二
未夠3年做犯法野?
幾時睇樓都犯法
係咪放呀?有街坊想要三房喎
聽日個兩房佢都可能會去望下
屌聽日個agent玩嘢 本身約十二點跟住同我講三點先得
喺呢度住緊一房既都吹哂風知有呢個盤放住緊都有人謀緊買多間
有心既早d黎視察下,白表開480呢口價都幾多人爭,我覺得個價鬼鬼地,仲要向外圍西南開揚
都係果句,之前好似都有幾個單位有人追數
問清楚業主有冇借財仔查冊下有冇被釘契
樓下直頭有街招求放盤/租盤
住落無咩既正正常常,但d住客基本上同公屋一撚樣好多都無公德心
提提巴打小心風水問題
Btw信即有不信則無 好似係
錫條撚,屌那星果堆芝麻人成撚日喺走廊煲煙隊酒d煙頭就咁掉喺走廊度
一樓平台d垃圾掃極都有,掉m巾掉屎都試過

法團都未立就有班撚屌當正組法團係神教乜撚野衰野都賴無法團
仲已經諗定點喺法團呃翻筆夠膽死諗住屋苑裝太陽能板

公屋私樓大愛醜惡乜撚都齊
環境其實幾好既,自己屋苑三座有哂圍欄入面有球場遊樂場
有惠康7仔
有個街市仔又有熟食檔不過客流差d
始終個街市唔係入邨必經成日拍烏蠅執咗都好幾個鋪
執下執下少咗野買就個個行去天盛買餸食野

隔離就係圖書館室內泳池仲有個室內遊樂場
落元朗市就輕鐵K65, 返屋企就揀276 276p都得

仲有,有平台花園,同埋周邊就係車廠同坑渠,超級多蚊
綠表個AA 話十月先有得賣綠表
岩岩屎忽痕上網check,b座一層有34伙,33層高四部lift,公屋最盡一層幾多伙?
坦白講啲公屋住戶俾錢換都係想改善生活環境
屌你一層成34伙,繁忙時間真係幾撚頭痕
不過呢個盤自由市場價10k呎就應該鳩嗡多,比佢差既大有人在亦賣得仲貴
咁嘅環境 真係睇唔到有咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞