【4月新番】在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 外傳 劍姬神聖譚

210 回覆
7 Like 3 Dislike
冇睇原著 只係睇左上季地下城
劍姬都係同貝爾一樣有特殊體質?

特殊體質係指咩

其實係技,唔關體質事

之前正傳動畫,貝爾升級升到好快
5圍每次入地下城就暴升
呢樣係乜能力黎

憧憬一途

冇印象有講點黎
剩係記得每晚女神幫佢做升級確認
就發現佢經驗加得好多
開頭係下城通幾日 一返去5圍就升幾十

特殊體質係指咩

其實係技,唔關體質事

5圍每次入地下城就暴升
呢樣係乜能力黎

憧憬一途

冇印象有講點黎
就發現佢經驗加得好多

1lv已經有 被動黎

特殊體質係指咩

其實係技,唔關體質事

5圍每次入地下城就暴升
呢樣係乜能力黎

憧憬一途

冇印象有講點黎
就發現佢經驗加得好多

1lv已經有 被動黎

真係冇印象有技能解釋過 睇完失哂憶
我會唔會連台詞都無

唔會,第3集應該會有1~2句台詞

上次都係得賣嘢一幕

味俾左預告你做
知足啦

想睇貝爾多d
正傳好似唔見3lv魔法師

正傳蕾菲亞係俾貝爾當路人
外傳後出
呢幾期正傳已經有出現過個影

通常個描述都係艾絲小姐的後輩,或者洛基眷屬的魔法師

男主打牛個時佢都唔在場

藍細字member埋都唔醒目既

特殊體質係指咩

其實係技,唔關體質事

5圍每次入地下城就暴升
呢樣係乜能力黎

憧憬一途

冇印象有講點黎
就發現佢經驗加得好多

咪同艾絲係地下城邂逅,果晚返到去更新能力就覺醒左

特殊體質係指咩

其實係技,唔關體質事

5圍每次入地下城就暴升
呢樣係乜能力黎

憧憬一途

冇印象有講點黎
就發現佢經驗加得好多

咪同艾絲係地下城邂逅,果晚返到去更新能力就覺醒左

係俾狗仔酒吧笑完,唔順超去地下城通頂打怪
之後波大無腦同佢做身體檢查先知有依招被動技

特殊體質係指咩

其實係技,唔關體質事

5圍每次入地下城就暴升
呢樣係乜能力黎

憧憬一途

冇印象有講點黎
就發現佢經驗加得好多

https://youtu.be/tfnKZelCC5A
一開始就係
想睇貝爾多d

5月中先出12卷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞