Tinder 識唔到好男仔..

390 回覆
28 Like 508 Dislike
係呢到識好過 , 你揸緊咩車
你match到我咪有囉
都係Tinder識到依家男朋友
可能好仔 毒毒樣你又唔要姐
玩coffee
有咩add我tg再傾180cm高30cm長青靚白淨飛機都未打過 tg:hugo1991
我通常只傾一個 人地唔覆我先轉第個 展轉玩左兩年
近呢兩個月先第一次同識左兩個月既女仔出左6、7次街不過似friend多成日隔幾日唔覆又會搵返我傾幾日 r爆頭

不過反而識既都係正常人 但係唔會keep到contact
但傾傾下大家會hea
覺得關玩車事
應該係你智力出問題
心態問題,揀第二個app好過
交友app最忌心急

利申:追緊個女仔都係交友app識
啱啱down 左 唔係好識用
可能一次過有太多男仔搵我估,因為男match 女係難d. 其中一個match 到嘅男仔話我知
比我認識下車唔洗比我揸 睇下都開心
玩呢啲apps就係先打炮,後睇下有無機會發展
雖然8-9成都係one /sp

但咁嘅心理關口都過唔到唔應該down黎玩
玩app識人呢d真係好講運氣同時都要睇性格
我自己以前斷斷續續用過幾年,都match過好多人
但有機會發展既最後都係冇下文
player係好多,但都唔少正常人
而且就算識到都好睇你個人性格係點,我自己當時後期就比較慢熱又對人有戒心,因為識過d仆街係唔誠實之後就怕中伏
所以冇同過app識既人拍拖,而家另一半係同事
但身邊都有朋友用app識到好好既另一半,拍左好耐拖去到談婚論嫁
同埋都要match返同你外表條件差唔多既人囉,好多女仔都眼覺好高,如果你個樣只係普通唔算好靚,下下都match個男神級,就唔好怨識唔到好人
唔係快 係chok
明白 咁我可以del app
等我俾你識啦
比我易嘔到七彩
Tinder唔排除有好男仔玩嘅
但如果你自問係易俾人呃嘅
就唔好玩喇
咁你要match下我
兩日 你就想識到好,又俾你發現到佢好
咁確實唔可能搵到
我match 10個有7個都係
Tinder搵基好似難啲
利申 我都搵過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞