拳願奧米加集中討論區8

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
成日覺得依套野唔夠忠於自己武道既人都會輸
好似相撲佬咁
放棄拳擊既黃金帝
黃金帝唔似得呢啲貨仔止步 可能下一話就會「你將會看到在卡波耶拉之上的東西」

其實呢場想鬥神贏 畫得好睇一定係慘勝險勝 始終對家都係傳說級人馬 三先當佢起碼識先之先

今集牙都有提起鬥神隻手報廢左之後點樣好返 一定係經歷左多災多難好可能就係果段時間鬥神掌握左新招/必殺技
集大成的那一招
話唔定佢真正流派唔係拳擊
淨係用初見啲經典語錄已經唔夠力

到時可能又會講「在正規拳擊賽上我也沒有使出過」

「因為會沒有值得使用的對手啊 加奧朗」
鬥神就係因為泰拳唔用拳頭先練拳擊
唔知黃金帝係咪一樣呢 如果只係純卡波耶拉 應該真係等輸
黃金帝唔似得呢啲貨仔止步 可能下一話就會「你將會看到在卡波耶拉之上的東西」

其實呢場想鬥神贏 畫得好睇一定係慘勝險勝 始終對家都係傳說級人馬 三先當佢起碼識先之先

今集牙都有提起鬥神隻手報廢左之後點樣好返 一定係經歷左多災多難好可能就係果段時間鬥神掌握左新招/必殺技
集大成的那一招
淨係用初見啲經典語錄已經唔夠力

到時可能又會講「在正規拳擊賽上我也沒有使出過」

「因為沒有值得使用的對手啊 加奧朗」
拳帝肘皇
我都覺得佢一開始係練卡波耶拉
可能要遇到個經理人要搵錢先改打拳擊
無理由無啦啦講佢個經理人
鬥神啲樣
黃金帝吹到自己咁大
又快過光 又殺神
但又唔覺得佢比得上加納同黑木
佢輸真係要鞭屍
快過光我
今輯嘅戰力單位變咗黑木
個個都話同黑木差唔多 同上輯個個都話有牙嘅實力一樣
我估鬥神最後出腳踢飛卡出場外,完
快過光指弓濱光
殺神指俄羅斯死神
咁理解嘅話以佢嘅實力又真係做到
光速拳吹得離譜...
多數吹水吹得咁勁嘅都輸
初見真係柒既象徵
上集都無野 今集初見化
先之先都需要情報,太過超出預期都係中招,魚雷速度高過佢預計就打到佢跪係到
越講得多野越柒
黃金帝係度吹自己無曬肌肉速度好快
下一頁比鬥神打面
如果輕量級淨係打拳擊贏到重量級太誇張喇
一開始又話拳擊手要好好用拳頭交流,轉個頭就出腳,垃圾到
你阿 根本就不愛拳擊吧
像你這種連重量级四冠王都不是的貨色,又有什麼權利去否定拳擊呢
鬥神打牙果時出腳先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞