平電器/冷氣 (2)

145 回覆
7 Like 6 Dislike
上個Post 己死 + 樓主比人禁左言15日
麻煩大家唔好係到問價了
直接TG 樓主 https://t.me/Airconlikhg
入Group: https://t.me/joinchat/RdLhIh2uoP7CdwxPKUbWUA

樓主的話:
有人問到底係黃店定藍店 我答你肯L定係黃
但如果你要證據 Sorry 我真係証明唔到
我唔係前線巴 亦唔係後勤線
我只不過係雨革既時候擺低過2箱水
經歷 612 721 831 etc. 每晚既憤怒同哀傷
或者你覺得 我尼D野好碎料姐 根本唔叫做黃
OK! 但起碼我一定唔會係藍先
因為我仲有良知
幫推
樓主:
分體冷氣會義務免費上門睇位(通常預3-4日內黎睇)
窗口冷氣比相就睇到,
麻煩各位手足 TG 我既時候,
盡量話我聽 ,究竟係全新安裝定係舊機換新(有相更好)
方便我去搵資料 感謝大家
輕輕一推
price.com d冷氣好似幾平
好多都係飛機價 打去就唔係尼個價
問左部一匹美的窗口機1980連安裝送貨拆舊機 算唔算抵?
抵 2千都唔洗仲要連安裝
唔怪得我bookmark 左但係入唔返個post
但我舊機係分體,要加3舊拆
咁岩想換分體式 3/4匹 換咩牌子好
想買洗衣乾衣二合一

加雪櫃
我都想買薄身既洗衣乾衣
要買雪櫃冷氣洗衣機 咁多野去邊間好?
加TG 直接傾
咁你自己小心 拆分體D喉阿 封玻璃 可能會另外計錢
邊間呀
有無link
留名
叫聯合電器,奉勸千祈唔好起果度買野,上黎安裝用鎚仔打爆你塊玻璃,再屈你比錢買過,最後比原先約定價錢貴左,去返客服問就已讀不回

正常拆玻璃係用界刀界走玻璃膠,裝完用返塊玻璃,但今日個師傅用鎚仔扑爛塊玻璃,再叫我比錢裝過塊玻璃,仲有明明夠位都要人加錢拆窗框
Sorry當我無講過,price.com全部黑店黎,今日先奶野
搵緊冷氣換
如果你想搵price.com,千祈要影晒比佢睇位,要報晒實數先好,一陣上到黎安裝呢樣又加錢果樣又加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞