做過女乳症手術既巴打請入

120 回覆
8 Like 4 Dislike
做gym後見到自己對波越黎越突
上網睇應該係女乳症
只有做手術呢個辦法

手術要幾多錢
有無咩後遺症
有無邊間/醫生手勢好可以推薦下

想趁而家wfh做完手術可以係屋企休養吓
肥閪?
做變性手術去泰國好啲
睇私家 ,開刀2萬以上,唔做就叫佢寫轉介,之後去公立醫院睇,排期預1年
費用主要係術後住院,大約2日,出院要吊住放血水既野大約2星期再見醫生抽
返D野出黎.

後遺症---手術部份會無感覺(神經切斷) 胸肌88(好似無得救),間中會痛?(好短暫,有時會有但好少機會發生)
一起身見到呢啲後遺症真係嚇死
要圖google gyno咪有囖
你肥唔肥先
體脂15%左右
夏天一著衫對波就現形
肥仔波?
男人無胸肌好慘
咩cup
俗稱肥仔波
應該都有a

無人有肥仔波?
去練胸肌仲好A都好細姐,做手術咁傷
自己做過 做微創,做完大約著2星期壓力衣,唔洗好似上邊講咁吊血水,胸肌都無咩影響

自己本身有做gym,所以唔覺胸肌有影響,做完外觀好好多,有番自信。

不過要搵好醫生做,果陣局部麻醉,但途中右邊竟然好痛,要即刻加麻醉,跟住而家發現右邊係好似無清晒果D乳腺? 有d唔平衡 凸左d,但其實唔仔細睇唔覺既,再加埋有做Gym所以更加唔覺
終於有巴打認真回
介唔介意講你係邊間做?
大概咩價錢
無用架,啲乳腺係肌肉上一層
練大胸肌會頂啲乳腺出去,更加突
上年做過,淨手術就4萬,全身麻醉再加。
做完著咗壓力衣兩個月左右,副作用就冇乜,係岩做完果陣個感覺怪怪地,過一排就正常曬。
唔明上面點解話胸肌88,佢唔會抽到你既肌肉,做完個胸型係會好睇咗好多,不過搵個好醫生就真係緊要既。
有無覺得自己個標題有啲問題......

做過女嘅乳癌手術,但係又要揾巴打(brother)

一係你揾男嘅乳癌手術,揾巴打好合理
一係你其實想揾絲打
自柒

我去切嚟煲湯請樓主飲謝罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞