Bill Gates 捐1.5億美元給WHO 白宮網站45萬人連署轟他涉嫌「反人類罪」

27 回覆
62 Like 0 Dislike
呢班係anti vaccine group嚟
屌鳩WHO但vaccine都要研究架
等於你反華為5G,冇理由反5G同埋走去信5G導致武漢肺炎咁戇鳩掛

BBC Ofcom: Covid-19 5G theories are 'most common' misinformation
https://www.bbc.com/news/technology-52370616
有冇link 比我簽埋
文章內容有D驚 好似D神秘教派嘅conspiracy 咁
條友好鍾意推廣毒疫苗 ....
如果我地可以將中共拉埋落去哩條戰線…
美國人最敏感嘅就係黑人話題
如果可以宣傳到中共都想消滅黑人咁就好睇
就好似ladygaga 咁,籌款資助who , 目的都係因為佢老母係who 親善大使,一直用ngo 函頭賺大錢
bill叔想搶返who控制權?
True
Push
真定假??
呢條撚樣 又同支那開發第4代核電 又捐款俾WHO 又搞毒疫苗 又收支那錢
仲有係佢話台灣係國家時 支那冇吹風搞佢
真係查到佢 應該就可以打響美國清理內鬼既第一炮
蓋茨 係唔係光明會
(傳說係要消滅低端人口 ,類似高達聯邦的腐敗政客)
Bill Gates 想用疫苗減低人口係真
但唔係用有毒疫苗喎
係佢study完落後地區
知當地人會生多幾個for有啲幾歲就死
疫苗接種多左 5歲前生存率上升
啲人就唔會係咁生黎做後備
令人口下降
事實黎,唔怕講
唔怪得d鬼話佢係疫苗魔鬼
果啲地方係缺糧多
打疫苗可以防肚餓?
所以小九bill gate 好多人支持佢, 佢話成個基建立慈善基金.

慈善基金=>好多只係美其名. 其實逃稅為主.
同避免自己生意給子女敗晒.
依家世界好多偽善者(聖經假救世主),
bill gate, 現任教宗有無對香港警暴,同新疆集中營講一句說話.
呢場武肺有無第一時間出來關懷人民,
以上兩人武肺嚴重時有無出錢出力幫助意大利或美國醫療物資.
(唔好講世界咁偉大)

bill gate, 現任教宗根本就係偽善者.食人血饅頭.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞