ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》後續討論 (69)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
我蘭神都變咗衰佬
你係咪入咗689mode
Chok巴好似幾靚仔
Chok巴咁靚仔
點解刀演成日著呢件衫
Sofiee傳染
刀演(冇錢買衫)
1. 拍廣告鍾意影硬照定拍片@Chok人
2. 想要iq高啲定要eq高啲 @Yeesa張麗紗
3. 想要個iq高定eq高既男朋友 @專業壽司師傅
4. 如果要拍名人自傳 會係 歌手 定係 演員 @專業壽司師傅
5. 出席巴黎時裝週 定 叱咤頒獎典禮 @專業壽司師傅
6. 鐘意貓定鐘意狗多啲@貪心的非洲小狗
7. 靚既高踭鞋 定 舒服既波鞋 @有咩留番拜山先講
8. 花味香水定果味香水 @有咩留番拜山先講
9. 打機定睇書 @sofiee男朋友
10. 比你揀 情感行先 定 理智行先 @有咩留番拜山先講
11. 男朋友識鋼琴定結他 @湖畔散步去
12. 北半球定南半球 @viutvhater
13. Iron man定Captain America @凍檸茶世界第一
14. 跑步定游水 @北海道神宮
15. 鐘意婚紗定係旗袍 @吳海昕世界第一
16. 櫻花定楓葉 @吳海昕鐘意我
17. 冬天定夏天@貪心的非洲小狗
18. 陽光與海灘 定 美術, 博物館 @專業壽司師傅
19. 生仔定生女@專業壽司師傅
20. 中菜定西餐@走資派
21. 寫小說定畫畫@走資派
22. 海景定山景@走資派
23. 咖哩味_定_味咖哩@走資派
24. 小火龍定車厘龜 (唔可以揀比卡超)@走資派
25. 拍戲想做 閪面空姐定小烏依人女友@走資派
26. 成世唔可以喊定成世唔可以笑@走資派

27. 髮型鐘意有蔭定冇蔭 @sofiee男朋友
28. 有得回到過去既話會想返去中學定大學既時光 @吳海昕世界第一
呢件其實新買,我有大量藍色恤衫
呢句嘢咁似Sofiee
入荃灣塞車
好耐無上黎,留返個名先
小說兵
老夫子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞