傳金正恩通波仔病危 暴肥40公斤奢華餐單曝光 曾一餐配10支紅酒

280 回覆
425 Like 12 Dislike
食三成有幾仆街
x2
原來你知
你同人討論牛扒會係預設討論緊skirt steak?
如果個討論唔係base on general case 討論,咁其實個討論冇意義
我舉A5 做例子就係因為呢個唔係一個general case
咁撚乖
落車先食
你食過慢煮?
慢煮水份仲係度, 點都唔似煎扒D水蒸發晒
當然對我黎講個分別係一舊屎同兩舊屎既分別
薄扒應該好D
我尋晚煮完算唔算食過
慢煮一樣會走水
你煮完之後個袋入面果啲水就係原本塊牛既水
走幾多水視乎你用幾高溫煮
你用welldone 個溫度成杯水倒番出黎都得
點唔走水??
唔好誤導
普通welldone 既溫度解決唔到瘋牛症
所以瘋牛症先咁難搞
我記得早幾年睇過篇報導話trump係最唔注食飲食健康既美國總統最鐘意食快餐漢堡果啲

https://www.businessinsider.com/donald-trump-favorite-foods-steak-cake-diet-coke-2019-7
Trump仲成日食M記
不過好似都注重身體健康
滴酒不沾
Trump 唔飲酒姐 睇佢個肚腩都知佢大魚大肉開
塊扒靚 well done 都好食
佢身邊肯定無人同佢講真話
可能佢至死都唔知自己一直慢性自殺😂
金仔唔算係太肥果d,但多病痛又唔節制下真係rip
Rip金仔
佢啲口味都係怪怪地
但食女方面佢絕對係專家
All animals are equal, but some animals are more equal than others
依家先知YSL有出煙仔

有咩特別?
搭飛機,金正日已經成日食日本空運魚生
叫佢增肥個個一定係鬼
用埋哂d咩似老豆阿爺既藉口慢性谷死佢
人地係老左慢慢肥 佢係一下谷肥
唔出事就奇喇
幸福喉嚨
唔係KFC 咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞