Steam封鎖中國玩家無得玩 Coronavirus Attack(冠狀病毒大進擊)

323 回覆
2524 Like 4 Dislike
Gaben好嘢!我愛Gaben!
係咪為咗推嗰個中国蒸氣
個出版商係台灣人
佢整呢隻Game出嚟就係要撚鳩蚛蝈小粉紅
你估佢會唔會封蚛蝈?
隻game 係巴哈場外的人整, 所以我覺得唔係作者自己封
等27號首週優惠立即買, 順便比正評

https://forum.gamer.com.tw/C.php?page=1&bsn=60076&snA=5670339
其實冇乜問題,你唔想B見到咪唔好睇。但你又要特登搜尋,而連搜尋都唔俾你搜。

再嘈就動搖到共產黨運作方針同政策。你同共產黨傾掂再黎搵我。
笑撚死
幾時封埋csgo唔畀佢哋打國際服
最近對面啲大陸狗一見我steam名屌習種就開hack
粉紅五毛nmsl
Steam竟然咁有骨氣
Steam表示開心
不如整多啲揭露中共惡行既game,等中共ban steam啦
其實隻game除左「成就」有政治成份
基本上好正常
Push
你啱
但係唔好唔記得佢哋係中國人
唔可以用常理解釋
支持支那抵制steam
下,上YouTube 睇左人話,真係睇唔出邊忽串支那
除左紅黃色...
其實steam思路正確
其他平台同game應該學習

為左搵人仔,俾自由俾權限班強國人去"尊重"佢地,係on9行為

其實去到某個位,應該倒鳩返轉黎諗,強國人,俾人控制慣,食開屎,只要把口尊重作個理由或者塞少少錢,咁佢班友個盲信權威心理就會屈服

牆外人,自由慣,知咩係自己權利,你賣鳩牆外人既權利去俾自由強國人,牆外人就會理直氣壯屌鳩你,而同時強國人感受唔到尊重個喎,因為自由同權利佢地都唔明係乜唔識珍惜當係屎,反而俾幾蚊雞折頭佢就覺得你好撚尊重佢,點封都唔當係一回事

共雪果d咁on9用西方果套去奶,佢地邊感受唔到唧,佢地慣撚左俾人大棍大棍偶落去然後俾次細力少少加粒糖,先會興奮
真心正
自膠,見到了,係幾正
肥佬好波
大部分的玩家無法隨意出征,無法使用最擅長的人海戰術,只能在自家微博上怒嗆「Steam這啥爛平台」、「別想賺咱的錢了」、「抵制Steam」。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞