大家點睇愛海頌

122 回覆
3 Like 33 Dislike
好定好唔
垃圾樓
垃圾價
係連登問 得公屋住得人㗎啦 多餘
有錢咪好
經紀袋你錢緊係話好
你去深水埗行一轉就即刻有答案
明明深水埗站就話自己長沙灣發展項目,你自己諗啦
廢老 白卡人士 南亞集中地😂
但荔景會調返轉話自己美孚
住左深水埗廿幾年,呢個盤真係不了
首先個地段差到不得了,正常人夜晚去果邊都會唔多舒服,去狗鐵行10分鐘要經街市,西鐵都要行十五分鐘日曬雨淋。再加上多多南亞,美沙銅過兩條街就係
仲要長實樓,開放廚黑廁,d房又細,有一邊單位仲要對住F1賽道
你試一次由深水埗地鐵站行過去你就會明
好似話有一兩座去會所要落街過馬路去?
新冠肺炎疫情緩和,發展商積極推售新盤貨尾單位,昨日新盤市場共售出逾60個一手單位。長實(1113)與市建局合作發展的深水埗愛海頌,昨日(25日)推售170伙,另推6伙招標,共涉176伙,而昨日單日售出13伙,為售出伙數最多的新盤,其中5座28樓A室,實用771方呎,套3房連儲物室間隔,以2030.4萬元售出,實呎26,335元
性價比幾低下
有咩好推介下 700-800萬到既
師兄有無咩好推介
我見個到500呎賣800萬
近期想換樓 有冇d差唔多既介紹下 最好700左右啦
落街去會所真係世界級
我都搵緊你睇邊區
自稱近南昌 實際就深水埗
之前有望下油塘個d囉
見佢堔水埗個位唔錯 去邊都方面 呎價係九龍呢講算係咁
但環境真係
再無好推介就要向新界個面睇
對面個通州街公園已經係大問題,有老同有南亞,後面海壇街又擺滿二手/回收電器,品流複雜,諗唔明果條街都起到私樓
價錢反映晒所有缺點。8M內想要買到500尺,一係大西北新樓,例如掃管忽/濕地,一係就30年舊樓,例如德福/匯景。俾你用呢個價市區買到全新樓,自然就係無限缺點。

所以有無同budget 介紹,答案係無。買唔買得過,取決於你頂唔頂得順D缺點,同埋有幾需要市區新樓。你見D新樓咁好賣(今日康城加價賣兩房又秒速掃晒),佢一直賣唔晒,就知大部份人都接受唔到D缺點。所以買左都係預自住同埋唔多升值。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞