旺角貓cafe黃到仆晒街,係咪唔支持呀?

45 回覆
10 Like 94 Dislike
其實係食野嘅地方罷咁多動物會唔會俾食環票控?
樓主邊間貓cafe架
鬥黃真係咁好玩咩
唔信你打咗會唔撚出聲

btw去得貓cafe都知你個人心地好多極有限
咁點解你唔直接同佢地講要上黎講
一黎就網上批鬥件事解決得好啲咩?
你話屢勸不改或者藍店就話姐
員工藍, 老闆黃我都OK, 整塊板係好好多既. 唔完美,要改善,可接受
老闆睇到既就盡量執執衛生位啦
之前去觀感頗差
野食更加係非常一般
我唔係動物傳心師啦但啲小動物睇落好似都唔係好舒服咁
當係我西客我高要求我去貓cafe想啲嘢好食

但宜家唔夠1.5米 真係想兜都兜唔到
其實都係嘅 有問題應該當面講咗私底下解決咗先而唔係一黎就擺上網批鬥
呢樣野真係好多人都唔記得包括我自己
Agger
希望間cafe可以正視下
依間野上openrice睇下相已經知唔係真心愛貓
空間細但養幾十隻貓
完全唔夠生活空間
又由得啲人夾硬抱貓捉貓影相
樓主你死啦
宜到唔屌得黃架
好快比人屌死你
咁難得買到一個ac
出一個post就玩完, 好浪費
Blocked
無距離真心唔敢入 黃都咁話
偽黃cafe 今日照開仲full booking添
佢原本唔係Eat Me , 係叫貓咪貓咪HOME呀
我5年前開始去,做埋會員,而家果間係原址改名
電話都係一樣無變,所以肯定佢之前唔係叫Eat Me
但係佢有冇扮黃我就唔知啦,不過肯定唔係你講果個先
去過
佢地啲貓飲水機係支那牌子

同埋佢地個款飲水機前排係支那比人爆出會漏電,抖陰唔少寵物博主都拍左片話漏電
而黎個牌子本身就係垃圾,之前佢地個貓屋都害死過用戶嘅貓
黎排新開個間觀塘店都係繼續用黎個水機,所以可以話係佢地係黎排淘寶買番黎嘅水機,想知點解身為黃店仲要淘寶
同埋佢地觀塘店嘅廁所入面塊鏡好明顯支那淘寶野黎,香港嘅設計唔會咁支那
兩間門口個鞋套機都好淘寶feel

服務方面旺角個間有啲閪,上埋講好逼係真,等位等幾個鐘都係真,不過我係walk in 佢地冇位要等都合理,但入到去岩岩5點就要最低消費100,姐係晚餐時段。但明明午餐同下午茶都係6點先完,但我已經等左位同埋佢店就廢事唔入去幫襯啦。仲有,我走之前食完去門口同啲貓貓影相,拎玩具同佢地玩,佢叫我走
I know that feel
冇下次lu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞