多唔多連登仔打緊 富德拳館 ?

94 回覆
3 Like 1 Dislike
有呃錢feel

教綀方面我無打過其他館,咁我唔評論啦
環境設施真係麻麻地,但同出面比較下價錢你就明點解

其實都係
價錢都算公道
我個邊唔算貴 不過冇冷氣 夏天操一定死係到都似

青衣嗰間好似係喺村屋地下?有無記錯

冇錯
我覺得有啲似泰國個啲館咁
講真佢個網入面啲教練好MK
柏龍啦
以前有打過係灣仔果間

Ching 做咩打打下唔打

因為果期12堂打完就考dse都成2年前 之後就冇打考完dse肥左20磅 喊出黎 之後過左排走去到試打mma打左2堂冇打 俾日昆左1900蚊

咁諗唔開

富德其實都算ok都係踢下沙包 跳下步法 但仆你個街 everlast果到學mma學第一堂就俾人鎖 可以個人俾較大份 仲要同教練教 鬼佬 之後佢鎖到我手臂痛左好耐 我係咁叫help佢叫我要拍地板先肯放 仲話叫係唔得 仆街黎
富德係練咩為主
減肥定泰拳技術
富德係練咩為主
減肥定泰拳技術

減肥80 技術20
以前有打過係灣仔果間

因為果期12堂打完就考dse都成2年前 之後就冇打考完dse肥左20磅 喊出黎 之後過左排走去到試打mma打左2堂冇打 俾日昆左1900蚊

咁諗唔開

富德其實都算ok都係踢下沙包 跳下步法 但仆你個街 everlast果到學mma學第一堂就俾人鎖 可以個人俾較大份 仲要同教練教 鬼佬 之後佢鎖到我手臂痛左好耐 我係咁叫help佢叫我要拍地板先肯放 仲話叫係唔得 仆街黎

咁佢又錯唔哂喎
轉個頭佢一鬆手 你話你無拍地叫投降
打返佢轉頭咁點
類似情節唔知邊到睇過
有呃錢feel

教綀方面我無打過其他館,咁我唔評論啦
環境設施真係麻麻地,但同出面比較下價錢你就明點解

其實都係
價錢都算公道
我個邊唔算貴 不過冇冷氣 夏天操一定死係到都似

開冷氣做運動邊有feel
富德係練咩為主
減肥定泰拳技術

泰拳 一開波會叫你係到跳一兩分鐘步法,心樽,sit-up果d就教你打拳 之後自己對住個沙包打一堂 之後係到跑跑完抽根走 初學係咁
以前有打過係灣仔果間

咁諗唔開

咁佢又錯唔哂喎
轉個頭佢一鬆手 你話你無拍地叫投降
打返佢轉頭咁點
類似情節唔知邊到睇過

我第一堂真係唔知 佢鎖到我好痛..
打觀塘果間
打觀塘果間

利申:絲打
打觀塘果間

富德真係好多絲打之前我打灣仔果間平時打開4點幾 走去打6點幾果場屌 全女班咁濟
想學但又淆底
打觀塘果間

富德真係好多絲打之前我打灣仔果間平時打開4點幾 走去打6點幾果場屌 全女班咁濟

個人認為打拳減肥係最有效加最好玩
打觀塘果間

韓焯堅wo
柏龍啦

師兄
打觀塘果間

韓焯堅wo

打A館的~唔係韓焯堅果邊
想減肥 但驚頂唔順 有冇好介紹

我覺得減肥嘅野真係無捷徑,又想快,又想輕鬆其實冇乜可能。可能係我見識少

無流汗就想減肥真係好兒戲😂

唔係唔洗汗 係怕跟唔上佢d體能
打觀塘果間

有女嗰陣打得特別起勁
補充:只限靚女
班男人係咪赤膊上身咁打
我睇圖全部都著到曹星如咁
班男人係咪赤膊上身咁打
我睇圖全部都著到曹星如咁

我見都多數都有著衫
唔係話唔著衫mk 但多數唔著衫都比較後生
同明顯地想都想吸引異性
打總館

Ching 有無睇館內賽
打總館

估到會係度見到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞