wiki 話劉馬車死於獄中

401 回覆
779 Like 30 Dislike
根本兩樣野
我從來無認同佢可以強姦人
你地從來會將事情簡單化
我只係指出佢受到應有既懲罰之後
唔應該再因之前既事又亂尻舉報 又唔想俾馬車係某公局司工作果d
你唔俾機會無所謂 但唔好阻止人俾更新機會佢
我指出係完左應有既懲罰之後
唔好亂搞尻人 阻止人地俾個更生機會人地
馬車係初期受挫先行返回頭路咋
又行返譁眾取寵既舊路
佢需要更多既精神科醫生同社工既幫助
而非一味懲罰完再懲罰
睇人永世仆街咁
歡迎巴打你身體力行接濟呢個痴線佬
好聽說話就係人都識講
但要做埋呢 就個個都走晒佬

呢d人早死早著 少一個社區計時炸彈
機會唔係用黎浪費比呢種人
從來有人肯做呀
上面條片就講有餐廳請過佢做侍應架
但又俾人舉報到搞到無公司請佢咋麻
我都係講句 你唔俾機會無所謂 但唔好阻人地俾更新機會人就係咁簡單
希望佢死果時受盡痛苦
更生機會一定有人比
佢自己唔撚把握炸
佢不嬲鐘鳩意拍片扮可憐
屌佢如果返餐廳返得好好地 無生事
點會一舉報就炒佢阿
佢自己搞是搞非炸
如果佢出返黎無人肯請佢
唔撚係我地花生友做成
係佢自己做成 之前又去乜春佢舊公司屌鳩間公司 又周圍撩事鬥非
同埋如果佢肯改 實有生路嫁
一切都係你自己估咋wo
估佢返得好撚衰 一切都係黎自佢偏見

https://youtu.be/E_Dz_lI_9P4

以上你佢返餐廳片 佢話會頂住 盡量捱下 表明左佢有份心係到做

之後點發生搞到無返就無講啦 你估係佢錯野 但我估係有人惡意針對佢wo 香港不乏呢d咁仆街既人士

你既指控完全係出於一個有可能錯既假設

事實上多得你地班仆街香港人唔少 惡意針對攻擊 佢肯改 有人肯俾機會咩 有生路咩 咪又係迫尻人返條舊路 睇人仆街最開心

都係果句 你地唔俾機會無所謂 但唔好阻人地俾更生機會
藍屍亦特別推崇呢種弱智自大社會垃圾
呢d仆街先唔會咁易死
想佢死好耐 死左唔會可憐 真正社會垃圾
有冇最新消息呢
邊集咩標題
求link
邊有提到劉馬車?
有分集ga ma 總之呢個呀樂有講過啦,自己搵下
以前聽過哂
都聽唔到佢有提劉馬車
其實佢揾工都係比佢自己同事舉報多
但係呢d都係因為佢又要癲,又要比人知,你放哂上youtube刀插屎眼,叫雞,搞細路女,好難無人知架喎大佬,唔好乜都姓賴先
人係要為自己嘅過去負責架
加上你都係聽佢片面之詞,你又知佢翻工無得罪人?
我無話lihkg仔唔口臭,但好記得佢有一排真係都有人覺得佢會改
Push
如果坐哂d監仲未死,肯重新做人, 我相信社會會俾機會佢,前題佢肯
印像當年好似有條片係佢係餐廳門口屌柒間餐廳定唔知乜鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞