[I/A] Final Fantasy BE 幻影戰爭 (57) FFT再合作之不了留石半週年

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
睇配隊姐,暗拳行得快唔係好事嚟,我都係令佢行3格
打Arena 暗拳就幾掂,琴晚靠佢打咗入前100
打97 faith 其實魅惑可以去到幾多%
好似係賭魅惑要中 中就食大餐 唔中就食屎
97%
咁幾勁喎 應該有d潛力
始終琴晚輸冇人處理公廁隊,如果呢隊Work以後少個問題
尋日我行3格射程內唔識quick 好撚怪
Quick咗咪會令到佢打返醒魅惑個啲
我搵到之前提啲新角嘅性別
新增角色名 :
"key": "DU_LW_ELSR",
"value": "エルシレール"

"key": "DU_LW_RFAL",
"value": "ラファール"

"key": "DU_LW_IREZ",
"value": "イリーザ"

"key": "DU_LW_VRAS",
"value": "光輝のヴェリアス "

"key": "DU_LW_SHLS",
"value": "シェルース "

"key": "DU_LW_SIMR",
"value": "シムール"

"key": "DU_LW_HWLT",
"value": "ハウレット"

"key": "DU_LW_TITU",
"value": "タイタス"

"key": "DU_LW_CHEL",
"value": "チェル"
https://twitter.com/i/status/1252589279684882432
今晚97 Rank個隊走位,知道點走位會易打啲
超高斬抗,應該有88%
都未行到
果隻冰法算幾坦得, 食劍聖一下先2000幾
不過估唔到輸成咁 被大炒
時停好勁喎, 不動無名劍AOE停應該好屈
啲打手同坦唔好企埋一齊就得,企埋一齊就食咩都死
我果隻永遠停唔到人
又中 dllm
光戰呀on9
btw 6000石一隻陸行鳥 棄
全部未出現過?
會課 但日會唔會跟唔上進度
シムール 我以前推測過出嚟,張圖企係Lucia隔離個隻鎗手 其他無法推測
光輝のヴェリアス 係FFBE角色 應該會係100 COST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞