何麥牙全裸寫真 露點照流出!

262 回覆
351 Like 102 Dislike
呢條正
連登->公海->連登
好多年冇見過呢句
幾時有無碼片流出?
仲以為得我一個唔鍾意
幾正既女都好 一見到有紋身就軟
點解我覺得佢帶返個bra好睇d
大波老左就有呢個問題
水袋咁,塔曬
同埋佢都37歲
應該好爛屌,對波俾人渣到變曬型
又唔保養
用BAR托住就梗係大啦
一除BAR咪成對下垂咁彈出黎
AV都大把啦
推到有全套
連登仔真係好高要求

又嫌墮又嫌老又嫌有紋身又嫌黑lin

現實係班毒撚連波都未揸過
我見到高登好多人話食學生妹,但試問又有幾多個識食
首先屌學生妹第一樣嘢係唔好除校服,亦盡可能唔好沖涼,達至原汁原味,除鞋便可食用。

第一步以前車輪,一隻手搾波,另一隻手摸蟹為主,隔住個Bra同底褲,大大滿足痴漢慾望。

5分鐘後,大概條女下面已經濕透,奶頭亦硬起來。這時就要除Bra,但除Bra後,請保持校服原狀,同時亦可以反轉奶罩吸一吸學生妹的奶味,用手指頭隔住校裙撫摸囡囡個奶頭,而另一隻手就由底褲邊進入閪邊。

如果你經驗到,理論閪水而濕透底褲,而鮑魚亦同時可以享用。

食鮑請用校裙蓋埋自己個頭,囡囡看不到你做什麼,既神秘又興奮。除底褲的時候,可以索一索底褲的香氣。由於囡囡看不到你做什麼,不會給他變態的感覺。進可攻,退可守也。

美鮑在前,豈能讓人不心動,吸啜美鮑當然不忘用舌頭伸入陰部享用甘露。

但雙手亦不能停止,攻上(波) ,還是攻下(美腿/鮑),悉隨尊便。

但可不要忘記大腿內則那嫩滑的肉,大可以由失頭哥奶至鮑魚,由鮑魚奶至另一隻腳失頭哥的V型攻勢。

還有時餘興如吸啜奶頭,奶屎忽這些動作當然也要做。

到真正屌西時,千萬不可以用套。用套只是自欺欺人,你條鳩的肉是和套摩擦,而不是和粉紅幼嫩的鮑肉摩擦。校裙方面褪上少少便可,達至野戰/老強Feel。射精時怎可能拔出?直接射進最深處吧!! 雖然高登仔提倡"屌完中出即飛"主義,但怎可能不想返食。

這時才幫她脫衣一起沖涼,讓她有美妹的回憶吧~!
以前個樣好甜,依家寫真個樣咁撚惡
搞乜野紋咁多身
以前ice bucket果陣明明冇手同膊頭都冇
黑lin
有生之年又達成咗一個夢想
又幾小巧玲瓏啵
Lm
唉 最正個陣唔影 而家又老又7 條眉最撚7
流出係咁架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞