幫黃世澤買野?

68 回覆
9 Like 12 Dislike
師兄,我都比佢公開晒啲資料 ,有冇興趣 TG 傾傾
我都想 有冇辦法可以爆佢大鑊
同樣情況 個DHL tracking number 4月尾到依家轉都冇轉過 佢仲係到話依家啲貨要上左飛機先更新 有乜理由咁耐都未有 最近要佢退錢就覆都唔覆
TG: @fdwest
唔好意思,唔係成日上黎,開左個post又唔點覆..

咪信呀 我追佢兩個月。佢比左個tracker number 我(個刻我已經唔信佢,唔再追佢,直接dispute!!!) 成個月都tracker number 都唔會update status 架!

好重要要講三次!
Dispute 過左兩個月期限就申請唔到

到時你只可以求佢退錢,然後佢都係個網度唱9你 (有分別咩?)
Dispute 佢要被扣錢! 佢現在就係搏大家唔dispute. 仲要同我講話我dispute 佢,claim 唔到保險!

我見巴打已提出投訴渠道,十分感謝。 我其實都真係好嬲,我覺得除左比多人知唔好受騙之外, 唔可以被佢借同路人過橋!
Tg@catman
佢就係搏呢度, 過左兩個月dispute未必受理架!
推一吓
推一下
請教下你點申請dispute?有冇期限㗎?
我仲慘,我係直接信用卡付款,冇paypal紀錄都唔知點dispute⋯⋯
我都係咁被佢呃
有期限架 不過每間信用卡公司有啲唔一樣。 通常3到4個月。 但係就算過左期都要打上去 就當係武肺問題 又或者條友拖你都好,有得苦主過左期都有被接納申請
打去信用卡公司 話比佢問邊單交易有問題 有咩問題 要求退款 佢會幫你開file 問你拎資料
Push
不孝有三,無圖為大
Miss左張

我想問點樣可以dispute 我個情況一樣
我都想知1月買 我用信用卡點樣退款
1月點現在有機會信用卡公司會話你過期申請 dispute, 但你必需唔好放棄! 因為呢單係騙案 有唔同既原因令到你無法係限期內申請!

你既個案係點呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞