Lady Gaga大讚世衛譚德塞 「真正的超級巨星」

379 回覆
58 Like 1596 Dislike
ady Gaga感謝譚德塞,對傳媒說出專業醫護人士的故事,尤其是組織如此缺乏資源下。

Cho 又唔係前線,佢點知啲資源係去左邊
冇錯想燒poster
反侵大過天如果今日拉登仲在生,可能連拉登都照撐
美國鵰:有人跟我說,有個別人士見到是城邦派有份推的聯署就唔簽,我就覺無所謂的,但唔好到個狀況差到承受不起時問:「點解會咁?」
我哋從無放棄過清醒的香港人。

請求美國代香港人向中共追討因武漢病毒造成的損失聯署:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/request-reparation-behalf-hong-kong-people-loss-due-chinese-virus

聯署程序:簽署>查電郵>確定簽署>廣傳

#MakeChinaPay
#城邦行動派
#美軍未來我邀請 #美軍來了我帶路
奶共奶到
奶共gaga
支持WHO即係奶共
兩黨執政既, 民主黨傳統票源黎, 8大電影公司既利益係民主黨比到更多, 算係合作關係, 所以你見總統大選係撑民主黨會比錢佢造勢, 電影協會主席係民主黨人, 亦都會講好多輿論去踩共和黨既Trump, 共和黨想入娛樂圈基本上冇咩可能hollywood班友唔會比機會你
呢班fans護主護到咁撚核突
到底知唔知自己講緊咩野
大讚世界衛生組織總幹事譚德塞是超級巨星,無視美國總統特朗普及國內保守派近期的強烈批評,得我一個覺得佢係暗寸緊個垃圾?
反侵我都明,但支持非洲佬係咩玩法?
Lady Gaga係美國民主黨支持者

美國民主黨個選舉策略就係撐WHO黎反侵
侵既選舉策略就係狂屌WHO

雖然大家都知WHO奶共,建議唔好太上頭
嘔撚心
shame on her
係錢 一定係人民幣
講有一半講係事實
全世界企業搶光環送錢去世衞
Lady Gaga用佢影響力攞到醫療物資送去醫護到
但讚譚德塞不能認同
讚醫護可以理解
但將醫護嘅專業同CHO扯上關係就令人難以接受
lady nigga
如果要批鬥嘅話 點解冇人批過Taylor swift? 又去中國雙十一表演,官網仲要將台灣列入中國
Lady gaga一直以來都唔care中國市場,佢又撐台灣又見達賴喇嘛,佢根本就係反共,佢一早已經比中國封殺咗好奈啦,要奶一早奶左
一樣還一樣
你唔中意姐
佢的確好多fans
True
喂 世事唔係咁非黑即白架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞