蘋果又撚SE粉 iPhone 12似足舊SE

38 回覆
3 Like 26 Dislike
冇m字額即買
黑色最襟睇,睇極都唔厭,其他色,睇左幾日就可以覺得麻麻
而家好多圖呢啲設計圖,有啲有,有啲又冇,所以呢啲唔可以作準,去到7月尾嗰啲,可順性就高好多
其他色真係會睇厭

利申:買開黑色 但換11pro買左防暴綠 諗住轉下
睇一個禮拜已經厭左

我做錯了 黑色大法好
紅色都襟睇,我屋企人用緊,而家買iphone紅、黑都唔錯嘅選擇
聽講12有深藍,應該幾好睇
藍色有啲興趣
磨砂玻璃
好睇 但唔好揸手
午餐肉邊框只有SE1先好睇是常識
呢個youtuber收嘅料好似幾準
睇埋所有嘢蘋果專業、render畫家同jon prosser啲twitter互動,應該9不離10jon prosser話係堅
jon prosser啲料準撚到仆街,琴晚串鳩9to5mac條片勁撚好笑
btw如果pro機真係回歸午餐肉又真窄邊框又細m額真係會狗衝細版pro
留低6.7大機版尺吋比大家睇

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXwDpGylpw&t=0s
6-11pro 圓dum dur太跣手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞