[空姐大平賣] SCMP: 國泰會炒300個空姐

344 回覆
229 Like 37 Dislike
Pin la 成班唔知五毛定on 9 就咁話人係雞
人哋unemployed一個禮拜都收千幾美金,有乜好驚。
炒都先炒曾經罷工嗰班
唔明上面班人笑咩
抄撚咗條篤灰八婆未?
邊有轉行
Part time轉正職
Goallll!
呂麗君
侵侵養晒佢地 你估香港咩
咁樣叫分裂?
你地已經默認性工作者係唔會有黃絲
一提到性 你地就即刻去咗天使論嗰觀點
何謂同路人? 佢有為呢場運付出過時間金錢血汗 都算係 同佢地本身做咩職業有咩關係?做過ptgf又點?
佢地唔撚反抗點幫呀,如香港人唔肯上街咁美國都幫唔到我地啦

佢地個陣自己縮咁點撚樣幫呀,定係你覺得我同你8月5罷左工就幫左佢地呀,根本一清算個陣大家已經叫佢地要罷工咁佢地唔肯又可以點呀

攪左大半年到上個月先有7個AO走咋,根本上年集體高調走就可以全香港一齊施壓,而家攪到今個月我同你罷下個月醫護罷,下個月廣告公司罷,跟住政府逐個清算就全部收皮,因為注意力分散哂

剩係識問人做過咩唔諗下點解咁多次都做唔成,每次批評就講你做過咩,你肯定熱狗,跟住就不停錯落去,國泰玩清算個陣佢地一縮以為保住分工而家一樣係咩都冇你都仲未知問題係邊? 國泰係咁醫護係咁,醫護當日退一步 到今日一樣係唔夠裝日日醫武肺呀,教育界一樣日日清算緊,我一樣可以問你做過咩架,一講就唔高興剩係識問人做過咩咁你繼續啦
留言話G果堆五毛
起碼人有一半人第一句都冇睇就留言
我識幾個空姐全部都黃到發金。

連登有班人對空姐充滿性幻想,無奈自己又得唔到,就算真係有雞佢地都叫唔起,想日係連登唱人係雞。

事實上多數空姐都有男朋友/老公。
比人炒左仲算係空姐咩?
趁低吸納
要下海了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞