(國際線告急)Lady gaga聯乘奶共偽人既CHO慈善公關show係共產黨最大既文宣戰

177 回覆
105 Like 1 Dislike
大家都知道荷里活班歌星影星一直奶人民幣奶到雪雪聲
仲要呢頭侵侵宣佈停CHO資助
果頭CHO就聯乘一眾奶共偽人大攪慈善演唱會

呢把係習維尼以及CHO最鋒利既一把回血劍
近斬一眾歐美有戰響力人物之前一直賺開既人民幣
基本上呢班聞到人民幣香味既偽人為咗將來繼續搵人民幣
一定會懶好心捐
斬撚完d捐款就會歸CHO
CHO就會大手開大數購入支那劣質醫療物資
最後果堆口罩廠就成為支那最強大既生財工具

不單單重演當年四川大地震既豆腐渣悲劇
呢個show仲直接令侵侵陷入最大既政治危機
政治上,歐洲左膠呢個舉動即係直接向共產黨say yes
成功籌得慈款救歐洲疫情變相立大功
以及洗走共產黨既罪孽

變相早封關但失守歐洲意大利線既侵即使侵想責難CHO就變成歧視
侵侵喺呢場連任戰線更加危險
因為呢班歌影視明星基本上都係民主黨為主軸
如果佢哋籌到錢,救埋人,侵呢幾年撚共狗之旅就此完結
最後,China Joe/維尼將會成為大贏家

老實講,早個月已經狂叫G20團隊同攬炒團隊發動全球反共登廣告
唔知點解佢哋無所行動,或者有其他行動做緊
而家CHO/歐美左膠連同支那大聯盟攪世紀政治show
可以話係共產黨最強大既一日
全部背後都係一大堆政治盤算
國際線手足我知一直都好努力
但而家所面對既敵人已經唔係共產黨咁簡單
而係瓦解/巴結邪惡力量既正邪之戰

唔識解釋,大家一定要諗辦法
除咗不停洗CHO twitter戰線外
呢班人民幣偽人既背景以及支那關係更加要重點洗板

最難以理解係Ladygaga 明明都被共產黨封殺緊
居然會應CHO求去攪呢場世紀公關show
係佢政治敏感度不足?定係敵人既敵人就是朋友?

呢場世紀文宣戰線就快開打
我真係好擔心一輸,世界就淪為習維尼世界
得閒自推,國際線真告急

CHO得到舊大錢既話
所有反共手足將會係災難
lady gaga 大陸個朵好臭
啲人話佢係藏獨
求翻譯英文被國際線手足推
呢鋪真係一輸世界就玩撚完
問題係佢接CHO政治show
擺明係針對侵侵而來
咁佢真係同達賴 friend
唉,世紀危機post無人理
自推
慘喇慘喇
自推
推呀!
推!
自推

希望大家分析下
共產黨/共產主義只係一個名字

真係恐怖既係有一群食物鏈頂層既人
為咗繼續賺人民幣去對支共惡行視而不見
甚至出錢出力去供養緊呢個邪惡軸心

國際線比大家想像中難打得多
正如新疆,一日果個地方未變下一個新疆
其實都難以喚醒當地人
幫推
lets link them up with 達賴喇嘛
push
再推

大家睇清楚敵人已經唔單單係共產黨/支那人
歐洲奶共政府,甚至美國左膠已經聯合奶共戰線
歐洲政府姑息養奸,美國左膠(包括民主黨)包庇狂出支共fake news
而家國際戰線已經著哂火歐洲線要由民眾層面反共
美國戰線已經無可避免地去揀共和黨,民主黨由揀china joe開始,已經無撚得救
push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞