令到你真係喊既動漫scene

394 回覆
5 Like 35 Dislike
叛逆的魯路修R2結局果陣真係
兩套都值得

建議先睇惑星, 比較短同冇咁複雜, 人物描寫好正

之後先睇妖狐, 因為比較長又分2部, 到第二部我初初睇時有少少跟唔到; 但整體翻睇時就好d

我睇完呢2套後又再翻睇魂環, 然後搵下佢其他短篇... 佢d多數作品係共有一個世界(宇宙/多元宇宙?)觀, 至少呢3套係

我評價係: 魂環 >>>>> 惑星 > 戰國 >> planet with (動畫作品)
當年Code Geass Zero死果刻
之後劇場部魯魯向C.C告白
《刀劍神域》聖母聖詠我以為睇中二主角開二刀流
屌有紀最後病死咗

《末日時...》一開始我睇個名咁鳩長,以為後宮、戀愛主題,無論OP ED都以為happy ending。
屌你老母最後男女主角死撚晒
正想打 再見螢火蟲,樓主第一條link 就貼左
如果聖母聖詠電視版都接受到,
你都係睇小說啦…會滿意好多。
再見瑩火蟲真係極限挑戰 boss級
由細睇到大 好身同感受 不時重溫

最後的波紋
依張圖真係冇得輸
Dr stone好underrated
依個咩嚟?太一?
衝峰21
門太肯承認自己無能力打棒球所以放低棒球,終於走去打美式足球

門太呢一幕好似放棄,但其實諗深一層,門太一直嘅目標係接球英雄。棒球只係以往認為唯一嘅接球之路先一路行。門太搵到美式足球呢條路後就為咗佢嘅目標去試呢條完全唔知嘅路。

認清目標,有路就行,be water
係決定好嘅路上盡所有嘅力,一路去試,但唔好因為咁就否定其他路就可能。當第一條盡力之後唔得就去試第二條路
hal

this?
我到宜家都唔明點解三代同火影村對鳴門咁刻薄
明明第四代父婦為木葉捐軀
鳴門作為遺孤,除左俾上層故意打壓外完全無被歧視既原因
有時諗到都覺得心寒,成班人見到火影托孤,居然仲咁對火影之子
係啊
last evolution
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞