鬼滅之刃周邊產品 / Figure 討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 14 Dislike
好想出緣一既周邊/figure
我諗要等動畫出佢故事先有
我冇記錯最快都要打上弦一先有佢份
鍛刀村前無慘開上弦大會都有少少戲份
啱啱入坑 想問Buzzmod定figma 炭治郎高質啲?
諗緊訂Aniplex定Alter個隻胡蝶忍
不過Aniplex個隻好似截咗
本體係邊隻
仲未有炎柱
係咪sega 出個隻
想問吓sega呢兩隻有冇ko老翻 見周圍都冇乜貨上網搵到價錢110$ 想入手但係又驚係假
淨係訂咗水柱 同居啦我地
有時孤仔只係貴多少少 但依隻應該貴啲啲 我彌豆子個隻就訂孤仔 水柱就自己訂
善逸你行轉信和/ins都有,都係130左右,炭仔就好似少見左,但ins應該都有啦
水柱個pose揀得唔好
Figuartzero 果個靚啲
buzzmod, 至少件袍係布製,可以除出黎,figma就硬膠
我都覺得布料質地好正 但見有啲人話figma嘅樣似啲 但figma好似唔可以除衫
figma 硬膠除唔到,但隻炭多左火同水特效。aniplex buzzmod炭就得個招碧羅天 effect,佢個effect我覺得靚。其實老實講呢兩間都唔係100%整得似,我會覺得壽屋啲figure整得靚啲,可惜佢冇出可動figure。
原來係咁 咁買隻buzzmod玩吓先 好似下個月出
啲特效好似可以買副廠 唔知頭雕有無副廠出得似
係呀,大家價錢又差唔多,我會偏向揀buzz mod,可動性方面可能要睇人開箱先知點,官圖望落還可接受,預佢郁動點都會有限制,figma可能係呢方面做得好少少,不過外觀同比例上buzz mod做得好啲。
啱啱發現buzz mod送嗰木盒,figma無木盒但有細隻襧豆子
千幾炎柱蟲柱多唔多人訂?
預備訂第一次買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞