終於輪到19才子出聲

226 回覆
994 Like 14 Dislike
訂左好耐 真係要幫幫蘋果
如果連蘋果都無埋 香港大眾啲既報紙都係奶共
課左
Push
6帽 你不如唔好叫6帽 索性叫條5毛啦你
痴線
可能蘋果真係要執
唔係講笑

已經課左兩個account,遲d 再課多個
唔關事的

佢面對緊既問題係全球新聞媒體都面對緊既問題

而暫時真係未有方法解決到 佢地係夕陽行業
唔係新聞冇市場 而係廣告收入再冇方法維持到盈利
咁都唔課 唔好話自己黃
用左兩個account訂閱
平時睇開邊份報紙? 真心想知
你話既質素問題,具體係咩? 個APP 唔好用? 記者既語文水平? 定係你想多D investigative journalism?
你心目中質素好既報紙,有冇例子?

利申: 唔係蘋果記者,純粹好奇
唔係五毛都係藍屍
ㄧ路都有貨金 蘋果加壹週刊
不過無乜開黎睇
唔知點解拎住手機就睇ㄧ陣唔想睇
反而十蚊買實體報紙會睇晒
我貨咗apps都會買兩日報紙因為馬經
對住呢d癲倒黑白嘅五毛洗撚講道理
直接nmsl啦
同價錢我訂閱蕭生好過
學到野更多
你仲係唔明
蕭生細良都有講過訂蘋果既理由
你到底有無認真聽
蕭生都有呼籲人訂蘋果!
蘋果無咗香港好大鑊!

奉勸最後一句:

長貧難顧,唔狠心Cut走紙媒部分盞攬住等死!!!

唔好同我講乜要關愛乜真假弱勢窮撚尤其廢老廢蝗,手提/平板根本一早個個必需品,新買鴨記隨時四百有找(淘狗連送貨大把更平!!)最盡幫你上平plan連手機囉!!

其實吹左咁耐毒果一日唔有真正突破只會愈吽愈死!!

一句到尾啦,當日你起朵都係靠抄USAToday,夠新鮮同有Edge至大賣,今日何不趁YT又慢又要批又開始奶共,就抄你支狗整個香港人嘅抖陰,俾港女毒撚黃藍C9廢老自由放料放片,甚至無人架駛互揭互片,Edge就係賣快,貼地同Open囉!!!

我敢講搵Ugrad起個prototype唔洗三日!!!
標題嘩眾取寵
內容阿媽係火星人
越黎越九唔搭八
俾蘋果賺, 不了
蘋果係好差

點解無晒d新聞動畫架

想睇番以前既動新聞

利申訂左一年
淨講登入嗰度已經火撚滾, 次次都要LOGIN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞