點先為之做咗兵

34 回覆
0 Like 0 Dislike
隨傳隨到?
佢比你嘅無符合自己期望咁囉
個人做到好似隻狗咁咩都say yes
Btw你呢個唔係兵喎手足

係下人
我覺得係當對方知你中意佢
不過佢唔中意你 又唔拒絕你
但扮唔知咁樣接受你對佢既好
有冇實質啲嘅例子
有frd之前溝女 車條女去完揾佢啲friend 係佢樓下等到佢傾完食埋飯 等左幾個鐘 先再車佢返屋企
你有冇去過古洞呀?上水果邊

有冇食過上環水記?

兩樣都冇,之但係有一日你果個住古洞嘅女神同你講我好想食水記d牛沙瓜,你衝都衝唔切走去買

而最on9係你買完先發覺自己住落馬州

夠兵未?

利申,打個比喻,自己一定唔會咁做
cls 點解咁都制
有咩分別
即刻諗起自己 會唔會係佢未知點樣處理
港女真係大曬追到就未必對你貼貼服服
如果係流浪狗
兵味濃 軍糧都冇
痴線仔
你做兵都講緊隨時有一日醒咗然後拒絕

喂大佬,大把拍咗三五七年或結埋婚都未必做到你講果樣隨傳隨到啦

咁都唔say no同下人d yes sir yes sir有乜分別
記得好耐以前中學唯一一次做左兵
做一份功課成份做完讓撚左俾佢黎交
但自己好開心 因係係佢第一次主動揾我好nice咁
睇下2月29個ryan咪知
兵佑
係一海之隔囉

太多人誤會咗追係我要主動做乜乜乜,去討好佢
太少人明我自己係做一d嘢去引佢想了解我
唔會 如果對方係中意你既
佢同你一樣都係好心急想快D一齊
會曖昧只係因為有一方唔係咁中意大家
或者係大家都唔知點開始一齊

所以解決辦法只係得一個 就係表白
如果對方真係中意你 就一定會應承
但如果對方唔係中意你既
又如果對方係好男仔/好女仔 會好好咁拒絕你
但如果對方係娘娘/渣男 就會比藉口唔同你一齊住

所有話咩情傷 或者係想觀察多陣既
其實都係佢未夠中意你 或者係根本唔中意你
其實追對方唔一定要示好
係好多人都誤會要追人 就一定要示好
先有咁多娘娘同兵仔既出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞