有冇絲約過Heymandi?

1001 回覆
11 Like 53 Dislike
唔奇怪就由細到大大把仔/女啦
駛咩上網搵
都見咗成十幾個先搵到
仲要佢係唯一一個冇交換過相就約,見完第一次已經同我表白,到依家十個月lu
乜都唔知就一齊
你係真係好好彩⋯
咁岩大家都ok樣?
我宜家都少少驚見到對方樣
覺得傾得好地地唔好破壞左佢
呢個app真係痴撚線
簡直異世界,全部都係肥婆,珍其異獸
係你好驚比人見到同佢企埋一齊果種肥婆
呢班肥婆玩其他app會比人歧視
現實世界會比人歧視
去gp聚都會比人歧視
出相app更加無可能玩
所以堆晒係hi肥婆呢個app
奇就奇在200磅都好,佢唔覺得自己有問題
仲好自豪咁分享自己性經驗有sp有盛
屌你老母,真係好撚嘔心
我真係唔知會屌果班係有幾柒既柒頭
定真係有重口味既美極愛號者
以上經驗唔係講一個半個
係我好唔好彩係呢個app add親都係
真係親歷奇景,但係其他地方識,無呢個情況
見到呢個post有如去完非洲奇怪部落
死裡逃生後
去返都市見到同樣有不幸遭遇既正常人
終於有人明
姐係我唔歧視人外表,肥婆都算
但你會發覺佢地內在比正常女仔更醜陋
一堆正常男人見到都無興趣想嘔既肥婆
會講自己有幾多性經驗,幾多sp
又要靚仔有錢有車
樓主你玩得呢個app咪100%又係肥婆
就咁睇以為潮文
本身諗住試下玩,以家搞到我縮沙
其實見到標題都知佢咩身形咩性格
反而愈簡單既d女通常唔曳
最少我撞幾個都係
約到 第一次肯應約就識到衣家個男友
好高好大份埃落好舒服 攬住就會唔想走果隻
一向都有得cap,人地會知咁解。
成個app不論男女都係為交配多

有認真既,不過應該得5%

係無樣見既app個個都話自己高汁

又要屌人唔夠好

我淨係想同個app既男女講

“莫道你在選擇人,人亦能選擇你”
姐係人地有新target傾

覺得你唔啱
哩個年代男女偷食比例都幾高

身邊靚仔朋友間唔中share戰績比我睇

佢食過廿個入邊,有7/8成都係人妻/有男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞