卡巴拉島私服 全香港人公會 [HKTVmall]

340 回覆
24 Like 7 Dislike
卡巴拉島TO星鑽物語 泡點服
官方網站:http://www.icabala.com/
下載:http://www.icabala.com/thread-250-1-1.html
在線兩分鐘即有一點
------------------------------------------------------------------------------------------------------
大家好,我地係一區日之島既HKTVmall
相信有唔少人都記得卡巴拉島呢隻game
我本人之前都有斷斷續續係舊LIHKG/HKGOLDEN公會玩過

最近疫情嚴重,好多人儘量留係屋企,令唔少香港玩家都回流卡巴
不過上左線之後個公會可能比較少人online,冇朋友一齊玩就好快又唔玩
我地HKTVmall希望group埋一眾有心玩既香港人,一齊係game入面打拼

HKTVmall有幾樣特別之處:
1. 保證只收純正香港玩家:我地係你申請入會既時候會問你幾條只有香港人先識答既問題,只要你係真香港人一定識答!呢個措施保證全個公會都係香港人。同聲同氣,齊上齊落。

2. 熱鬧既公會頻道:每日都會有唔少會員係公會頻發癲,深夜話題可能中午就會開始,你估都估唔到!

3. 公會經驗加成:今個星期係40%,衝上400不是夢!重有好多爆肝戰士同你一齊升添,我地會員都有好多分身可以幫組,唔洗怕冇450%!

4. 無數精彩活動:我地會唔定時舉辦活動比大家聚首一堂。過去已經舉辦左兩場盛大婚禮,黎緊4月20號左右重會有時裝鬥醜大會。獎金獎品非常豐富,其中包括…唔話你知zzz
遲D重會打會戰,好熱血呀!!!

5. 設有Telegram/Discord比大家吹水交流,log off之後都可以增進感情,重可以約人打LOL添!

以下節錄幾個巴打之前歸納既私服特色:
10倍基本經驗、10倍TM、3倍掉落率
完成劇情任務0-3,一共贈送90張倉庫券
設有混沌之塔(截至12/4/2020,更新至78樓,傳點更新至61樓,可接60樓BOSS任)
新設地獄一、二層所有地圖及新BOSS科猶斯 (須完成“新開發室的傳聞”系列任務(地獄前置任務320Lv~)

我地係一區日之島既公會。如果想加入我地,可以去美加路公會大廳申請,我地會有專人聯絡你!

push
PUSH
PUSH
大大力推
push
push
推呀
Push
之前玩過留個名
Down緊
好耐之前玩過
等你!
人多熱鬧啲呀!
呢隻game掛機會送點數,新手慢慢玩好易上手
我地公會都有好多老手可以幫到你解任務
可唔可以 輕輕咁 介紹D 職業
未玩過 新手 想試玩下
有四種方向:攻擊 魔法 感知 魅力
每一個方向都有兩種動物比你揀,例如魔法有羊同龍
兔仔同羊前期會比較易升~
呢個私服好似開左好多年..........
童話我都係老手
唔會 全繁體
係呀 不過都多人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞