譚德塞:係台灣外交部對我作出種族歧視嘅攻擊、甚至係死亡威脅!!!

231 回覆
12 Like 677 Dislike
點解對你作出種族歧視嘅時候就識分台灣同支那,平時就唔識?
睇返隔離post,佢啱啱先連侵侵都屌埋
中英文都有意思

咁就死既話你一早死左啦臭四..
New York Times: Trump slammed the WHO over coronairus. He's not alone
Share
https://nyti.ms/3e6JQAj
咁直接承認台灣係一個國家呀,唔怕主人打咩?
屌佢老母! 呢條L樣話: Care about the life passing every single minute.... 真係難L聽過粗口! 仲想spin去種族歧視?
大家如果要去佢fb或者tweeter 真係唔好講種族(亦唔應該),只要數臭佢由最初幫中共隱瞞疫情,最後攪到全世界死咁多人,咁就已經夠屌爆佢。
cls
Push
條友近排啲言論失曬控咁款,係咪已經傻撚咗
黎緊19號有WHO演唱會有好多明星, 有之前話鍾意台灣既Lady Gaga
中共慣常手法, 將呢班契弟既底線降低, 等佢地冇得反轉頭, 照奶既就被順服成狗
no offence ,係咪D黑人都鍾意將D criticism 推到上racism 層面
好得意,憑空講就得,
不如學7婆話上帝叫你滅台
佢應該玩過台服lol
愈痴線愈好
垃圾黑人 你害全世界爆發仲學人講歧視 垃圾
越睇佢越覺得佢似小丑
無能的叫囂
台灣防疫做得太好
因為唔跟WHO既垃圾指揮, 搞到俾WHO針對
WHO真係好似現實既無能上司, 本身無料只識擦鞋
逼人聽自己果套,怕人地超過自己
俗語有云,有錢能使黑鬼推磨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞