[多圖]凰凰衛視女記者3次不認主

318 回覆
1868 Like 12 Dislike
lol
政協常委喎
我指中共既用意,扮香港傳媒玩離間?
但柒左離間埋支那小粉紅?
[緊急]有玩神魔嘅手足入 幫手推上去 可能救到手足一命
https://lih.kg/1962394

有無人可以幫手推下?
應該係唔咁講trump會撚鳩佢
或者捉佢去瘋狂檢疫上次有個支那記者發燒都去白宮被人捉到
佢根本唔理你答乜都話so you mean China?撚狗咁撚
习上帝要does things to her 啦
對比起支那分部 邊個大D 邊個職員多D 邊個器材多D先
掛個名係香港就叫總部 法律上得 但係政治上就唔係咁睇
出賣耶穌既猶大
手足黎架
聖經嚟
細個嗰陣讀過
push
這時候,那出賣耶穌的猶大看見耶穌被定了死罪,就後悔

.......

喂打牌呀
幫你寫埋:
香港媒體公然在公衆場合挑戰國家管治權威, 試圖分裂國家領土. 爲求達到所謂採訪目的, 嚴重損害國家尊嚴, 漠視一國大於兩制之事實. 大是大非前, 不存在混淆視聽的空間. 任何挑釁中國人團結的企圖, 既不得人心,也不會得逞..
"Do you work for China?" "NO. Hong Kong." 記者的"No" 充分表明 " Hong Kong" 不屬美方問及的"China". 意圖明確, 不容抵賴. 奉勸一句, 國内國外, 不存在中國法外之地. 中國護照也許不能讓你去世界上任何一個地方, 但有需要時國家絕對能把你和家人從任何一個地方接回家.

#中國的又怎樣了? 招你惹你了嗎?
#你做中國人很丟臉嗎? 港du嗎? 平時叫中國香港白叫了
#長見識了. 做中國人也得看時機看場合. 有難處就連親媽也不認了. 有奶才有娘吧
幾好J
借借位 希望買左租鋪口罩既小心啲

係其他post見到 有巴打貼左呢啲圖
和你宵租鋪又搞左個口罩團啊~
https://lih.kg/1850722

點都好 希望大家小心啲
唔係撐佢,
但巴打你唔識就唔好亂衝出黎
佢啲器材,新聞直播室,天線電波發射器
真係喺晒大埔工業邨的
大陸嗰棟嘢先係office
Trump第一次因為病毒見記者, 已經出現"Hong Kong Phoenix" Trump都冇質疑個記者, 所以佢今次係特登玩鳩佢, 同埋你地應該多謝我, 果次記者會條片有幾個鐘冇disable comment, 我打左篇過百字文章放上comment踢爆鳳凰係白手套, 扮香港用個品牌黎接近西方,解放軍控制, soft propaganda, 重叫左連登仔幫手like, 都幾多人like吓, 白宮D人都有關注, 真係開心
溝埋三次唔認耶穌GE 彼得
唔撚係掛 喺香港做發射站射返大陸畀人睇? 喺香港真係未聽過有呢個台
我想屌你多D
好想屌到你屎眼爆裂
D屎汁係咁流出黎
到你屎眼用唔到果陣我扯開你尿道一野插入去
係你條撚入面抽插再逆向射精
最後插入你隻眼度
插爛你對眼再射精入你個腦入面
捻起都想打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞