[武漢肺炎]英國從中國購買350萬枝試劑 結果發現 全部不合格

255 回覆
631 Like 5 Dislike
識條春
就係呢啲試劑 偉大既袓國先做到零確診
本身就可以 對全世界公佈 零確診
宜家無啦
阿爽真係就快冇招
係佢地唔識用。
同唔驗咪冇確診
歐美真係好多人信支那
屌你係咪中國人?
係死鬼佬唔跟說明書用
全世界都唔識用
謀殺英國人
今日係最後一日,英國查警暴 同 廢佬優先排隊諮詢DeadLine (召喚DeadLineFighter)
https://lih.kg/1961819
不怕啦英國呢d咁多 地下黨員 歡迎小粉紅 讀書工作又多奶共商人同左膠國家 死傷幾多人都好 之後咪照奶共
TVB成日話大陸捐好多野出去,呢D真金白銀俾錢買既野唔撚掂又唔報
人地呃呃埋埋攞啲錢起軍備,駛驚你?
都未爆炸,嘈咩呀?支那出假野係全球最好的
0確診不是夢
邊係假貨
大陸version姐
其實班鬼佬係咪弱智,連越南都識同韓國買試劑,成班歐豬仲同支那買
中國: 有無睇說明書?我地無話係醫療用途波
其實我地本意係好的
antibody test袁國勇一早講過唔啱用黎做篩選,要PCR先夠敏感,究竟係英國班科學家on9定政府最緊要平買左先算。就黎一個普通香港人都適合過英國d專家做防疫了。
全世界得中國識用

D野廢就廢啦垃圾
一去到呢D非常時期要趕出廠就唔撚理QC
賺左先講 這很中國
推上twitter啦
咁都要左膠受中國先會咁
自己要做死,冇得救
私家醫院去lab 做收3000包上門運輸
扣番食水應該200,300hkd 有一支
【武漢肺炎】中國豪捐10億口罩畀法國 美眾議員爆:交換華為5G訂單!
https://hk.news.appledaily.com/china/20200406/CGN2MCQTNWLUAADLBY7F3JI5IQ/
馬雲「假貨質量比真貨好」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞