病毒搞到我地首相Intensive Care

159 回覆
29 Like 101 Dislike
你係咪中文未學好.咩叫香港人冇英國?
請叫我英國香港人
善用起底功能
你嘅首相啫 我喺香港人
明顯係PR公司整一堆bot出嚟刷留言洗版
你老母Bot.
唔戴口罩入醫院,佢自己都有問題
我咩地?我地有份選,有份出糧咩?
有英國居留權就背棄支那? 呢隻支那五毛狗養唔熟
Btw 有支那共和國日已落省居留權好巴閉? 我日落省同瑞典居留權都有喎
知道佢真人係邊個,話說有一次Stand with Hong Kong rally in Glasgow 既時候,見過佢,佢主動走過黎聲稱自己係香港人同埋嘗試說服我地應該採取比較溫柔態度對待中國政府。佢講廣東話係唔正既,講英文仲好水皮添- 大概係大陸口音既英文。佢家下係Glasgow Uni讀緊computing science PhD, 用tier 4 visa (General Student) 出入英國境,所以佢並唔係乜野英國人,只不過係一個不折不扣既大陸新移民。
講明先,對願意擁抱香港或英國既新移民或者migrant唔反感,但係對好似樓主咁,自以為是,自大狂妄既migrant好反感。歡迎樓主同我辯論,你會輸得好慘 (:

你係邊撚個!!!!!!
做咩!!!!!
做咩撚咁撚報我!!!!!
我㝝咗你全家咩?
食撚你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞