★世界末日!日本已有多間AV製作商開始停工或減產!!!

191 回覆
448 Like 12 Dislike
新型冠狀肺炎(COVID-19)肆虐全球之下,日本各行業都受到不少影響。早前知名的男優清水健(しみけん)也在Twitter上表示,日本已有多間製作AV的片商已開始停工或減產,同時還說,因為面紙不足,所以男優在完事後只能用一張面紙擦乾淨重要部位。AV片商停工的消息傳出後,整個網絡上都哀鴻遍野。

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/457535/%E6%96%B0%E5%86%A0%E8%82%BA%E7%82%8E-%E6%97%A5%E6%9C%ACav%E7%B9%BC%E7%BA%8C%E6%8B%8D-%E5%B0%88%E8%A8%AA%E5%A5%B3%E5%84%AA%E6%B5%9C%E5%B4%8E%E7%9C%9F%E7%B7%92-%E6%88%91%E6%9C%89%E4%BA%9B%E5%AE%B3%E6%80%95
真禁欲
唔好啊
"男優在完事後只能用一張面紙擦乾淨重要部位"

唔係有女優幫佢地奶架咩
洗鬼用紙巾
世界末日喇
我唔驚肺炎, 我去代班男優開工..
DLLM,有中共喺度就搞到連飛機都冇得打
你咁短 點做男優啊
仆街支那咩都阻9住哂
點解r18 未有武漢肺炎特價,吸引人留家
武肺連AV業都收皮
啲男人冇av睇就會開始搞事
準備世界大戰
睇返以前拍落既片都夠頂
打格仔ga ma.
黎香港拍好安全
Discuss politics vs .jpg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞