(集思廣益)今日約左隻美容臭雞出來食飯,應該點面對好?

103 回覆
9 Like 47 Dislike
好正
冇乜胃口同佢食,俾屎佢食就得
咁撚樣衰都約

明知係呃人都搵件似份個人嘅黎約啦
咁撚多毒撚俾人呃過
純粹想提返,驚唔驚join完樓主報仇俾人呃多獲
樓主好波
幾萬蚊都呃到條女好索?
我都有幫襯過美容雞,通常做完第1次特價99蚊就898,仲記得幫我facial條女幾靚
騙徒Crystal Li李婉瑩新電話號碼: 91570141

呢個騙徒係大陸人,由汕尾移民落黎香港,專呃d DSE 學生去報冇資歷級別 (HKQF) 嘅課程,另外會呃女性去美容院

更多資訊:
https://stories.hkjunkcall.com/?d=62kedb7g

https://stories.hkjunkcall.com/?d=i4waqbjt

除咗美容,仲有SELL 教育,中醫,脫毛,投資等等

Champion Team 另一成員
如果去見工會見到佢
(與Sam Chau Wing Sum 周詠森,Hugo Wong 及 三金合作)

行業:教育及美容傳銷
花名:Crystal Li / 水晶梨
中文全名:李婉瑩
英文全名:Li Wan Ying
常用工作電話:91570141(Updated)
另一工作電話:51610763 (可以 iMessage)

騙徒Crystal Li 與 英皇金融集團營業代表之合照

警告: 投資有風險,參加任何投資課程及買任何投資產品前,請先了解清楚有關風險

痴線
送屎比人

一個Promoter 另一個美容雞
好人好姐,點解要做美容雞?一定係好好搵,否則邊個想自己神憎鬼厭?😰
好耐冇新玩具了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞