[賣物還債][拍賣家當][會消毒][送連豬匙扣]

18 回覆
0 Like 3 Dislike
是咁的,因為武漢肺炎,公司生意好差,我要被減人工。
爭緊銀行錢,一時間又好難增加收入,
所以開POST賣D我平時用唔著嘅嘢,
希望巴絲打幫幫手收D你哋鐘意嘅嘢。

有幾點我要講清楚先:
(1)我同貨物並無親密關係,唔係用果陣,都只會放在一邊。
(2)每樣賣出嘅物件都會消毒過先攞俾你
(3)當情況好轉,會報答所有伸出援手嘅巴絲打,同埋幫助有需要嘅人。
(4)出價達HKD100並且完成交易嘅巴絲打,我會送自製連豬匙扣。

(5)如果想買嘅話請回覆(a)想要物品嘅編號+(b)你願意出嘅價錢+(c)聯絡方法
(6)下星期二我會開始聯絡出最高價嘅巴絲打
(7)一樓有字數限制,有興趣請留言,我再補link補相
(8) %=完整度

01.Henry cats 一套六隻鋼珠筆 底價$50 (原價$154.8) 99.9%
幾年前台灣買返嚟,收埋櫃筒底好耐,試過,寫到

02.Henry cats 縮骨遮 底價$50 (原價$?) 99.9%
幾年前台灣買返嚟,收埋櫃筒底好耐,完全冇開過
送mouse pad

03.陶笛 底價$50(原價TWD750) 99.9%
幾年前台灣買返嚟,收埋櫃筒底好耐,消曬毒,買果陣貴好多

04.小王子筆記 底價$50(原價三位數) 99.9%
台灣買返嚟,冇用過,印刷精美

05.愛麗絲筆記 底價$50(原價三位數) 99.9%
台灣買返嚟,冇用過,印刷精美

06.小王子狐狸公仔 底價$50(原價$320) 90%
長期擺喺度,無親密接觸

08.SUZUKI Pro Master MR350 C 底價$50(原價TWD1400=HKD350) 99.9%
除咗試就冇用過,運作良好,己酒精消毒

11.ALESUS IO4 底價$500(原價$1542.46) 85%
用過十次以下,跟火牛+USB傳輸線

12.Shure beta 58a 底價$400(原價USD159=HKD1243) 85%
用過十次以下,運作良好,已酒精消毒

13.Equil smartpen 2 底價$400(原價USD170=1329) 85%
幾年前買,用過2次,覺得唔啱用,擺耐咗,D膠位甩咗,唔影響主要功能

14.Bamboo Pen CTL-460 底價$200(原價USD90=HKD703) 85%
連碟,用過十次以下,運作良好

15.20000MAH 日本尿袋 底價$80(原價$?) 95%
用過10次以下

16.PUMA袋底價$80(原價$?) 99.9%
冇用過,一直擺喺度

17.In-way outdoor背囊底價$80(原價$?) 95%
用過5次以下,一直擺喺度

18.Black Wolf Cedar Breaks 55 底價$300(同牌子類似款賣$1500) 90%
擺耐咗,有D膠位甩咗,拉鏈有D卡,主要功能良好,子母背囊,有防水罩

19.Leaveland背囊 底價$80(原價$?) 95%

20.In-way outdoor背囊 連水袋 底價$80(原價$?) 95%
擺耐咗,水袋有D黃

21.Klimber 80L rucksack 底價$120(原價$?) 95%

22.Dusty 單邊袋 底價$70(原價$?) 80%
用過一排,無爛,無污積

23.Herschel 背包 底價$400(原價TWD5380=HKD1345)
用過5次以下,個袋裡面個角有少少爛

24.大陸睡袋 底價$50 (原價RMB198)99.9%
冇用過,買返嚟先知大陸嘢

25.衰貓一隻 (影影下相走過嚟)
04. 補相
18 補相
口琴 我有興趣
有無TG?

07.Suzuki SUA-23 Tremolo 23 Double Holes Mundharmonika in C 底價$50(原價£22.23=HKD213) 99.9%
除咗試就冇用過,運作良好,己酒精消毒
價格參考
https://www.musik-produktiv.com/gb/suzuki-sua-23-c-dur.html

我仲有另一個,
TG係有嘅,
不如你喺度出價再留TG畀我吖,
唔該
我自己玩開半音階 想試玩埋藍調同複音
咁我2個全都要
total 200要哂2個, ok?

tg: https://t.me/Sam123456779
Ok呀,我聯絡你吖
其實仲有9同10

09.【好創意!文化才是王道】 底價$40(原價TWD500=HKD125) 99.9%
睇過5次以下
https://www.books.com.tw/products/0010630337

10.【偽科學鑑證 2 殺出香港】 底價$30(原價TWD400=HKD100) 99.9%
睇過5次以下
https://www.books.com.tw/products/0010408646

多謝巴打雪中送碳,整緊個匙扣
咩都係用幾次
當初買黎做咩
有時見到鍾意就買
買完放埋一邊
其實真係唔知為乜
我要隻貓

細個果陣
隻貓好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞