美國基金大鱷放風美英會取消香港特殊地位

86 回覆
398 Like 9 Dislike
https://twitter.com/Jkylebass/status/1246449301091430402?s=19

🇺🇸 and 🇬🇧 will now revoke the special trade status of HK as it has now lost its autonomy and is a Failed State. No trust in leadership,no trust in the police, and China is reneging on the Sino British Joint Declaration of 1984 as well as the US HK Policy Act of 1992. Goodnight HK

佢係唔係想借機做淡股市就唔知,但美帝英帝想做嘢就係事實,中共武肺搞到佢哋雞毛鴨血
香港人都要部署
樓價收皮了
股市先跌三分一,係一日跌三分一
支那: 冇得呃技術, 器材同最重要既外匯了
似吹水多
仲有點偷偷地送美國野俾伊朗
我ready啦
係唔係真呀 早就應該做啦 以前香港咁重要唔做 而家香港地位開始跌先做
一個用金融同地產搜刮民脂民膏既社會

早就應該滅亡
Googoogo
開心左一分鐘,望望個名,可以出番去
9吹定咩呀?
係真唔係
佢係美國郭文貴
Up親都唔中
9up 啦
英國脫歐奶共 人所共知
就係機會有爆冷
如果係真 所羅門一早出聲先
唔信金融佬
大選前應該唔會搞住
一選完就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞