大陸今日唔俾打機 大家睇下艦B post嘅連登仔點回應

345 回覆
629 Like 16 Dislike

藍絲邏輯一日唔肅清,香港一日都仲有班所謂同路人拖後腿
條友賴皮到
其實到而家連隻GAME都唔肯放棄既 你都估到佢黃定藍啦
講得出呢種野 又有咩出奇
不過佢下半部分所講既都有道理 係其他國家冇出GAME
連代替品都冇 又好難叫本身唔係深黃既人走
代替品冇姐 咁隻game係咪必需品啊?
仲係到幫條友兜?
唔係深黃唔深黃 係一個人究竟有冇基本常識
就等於我地香港人本身識得跌垃圾落垃圾桶
出街會戴口罩一樣
雖然我都認同 不過你又唔可以用自己標準套落人地度
事實係真係有幾多死毒撚 當正電子雞 係自己老婆咁
根本唔係玩緊隻GAME 係玩緊女
咁調轉 要你高調反共 就冇左條J
你會唔會一邊暗反 一邊保留條J先
其實好撚簡單 我同你退後一百步
真係退後一百步
要玩就自己收埋自己玩
上討論區討論玩隻game比人見到就冇得怪比人屌啦下話
大陸雞都得,咁北姑都冇問題啦
咁的確年中係有唔少中年人返大陸娶妻落嚟攞香港人著數
啱呀,經歷反送中至今完全冇羞恥心,唔識得收埋嚟玩
個阿伯染咗武肺都唔敢俾人知有個二奶,因為佢都知醜
你呢個就真係講得冇錯
佢地係咪今日組團一齊返鄰國默哀呀
支那仔玩支那GAME
打J啦今日
係架 但同時又有大陸娶妻落嚟既香港中年人 支持反送中嘛
唔通即刻離婚 老婆連仔女 一野扔佢地番支那咩
有人做得出 有人做唔出都好正常
#13位巴打就講得岩
concept理得好清
咁講就岩 我想覆你果陣 先睇左#13位巴打講 佢講既野我認同呀
要玩就自己收埋自己玩 上討論區討論隻game比人屌 仲屌番人轉頭
根本可以當佢係藍屍
我#10講既係 有D人一邊暗玩支那GAME 一邊反共 既情況者
所以呢個情況就係我#8講既 呢隻係藍屍黎
#7先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞