今日係屯門公路有成隊鐵騎捉快線撚

90 回覆
43 Like 2 Dislike
從來冇話過快線撚係岩或者唔洗縮返入去
不過話緊樓主唔好鳩up d 狗係捉緊快線撚jei
呢個真
鬧屯公快線L班人都唔知有幾可行
班泥鬼中線一上斜就變60要 中線keep 住行80根本要出出入入,其實唔太安全
身為快線L,只係會阻住120既痴線佬
真 屌屯公快線撚班友 十年都唔知有冇入/出屯門一次
人地影唔影快相同你條快線撚有乜關係
你左面冇車仲叫塞?
阻住佢地揸百2呀嘛
叫快線智障以為真係行快d
叫爬頭線會唔會好d
快線撚老羞成怒又駁唔到 唯有走去屌唔關事嘅超速嚟轉移視線
抵撚死
成班廢閪唔撚識揸車
最好永久釘牌
Montana出名捉超速好寛鬆
估唔到快線嘅規矩同歐洲一樣咁高

橙色該條規定根本垃撚圾
擺用係會製造快線撚
政府有捉我超速嘅權 但係我都有用快線爬頭嘅自由

正如你有拉我開槍射人嘅權 但我仍然有拎槍出街嘅自由 點解美國佬咁簡單嘅道理都諗唔通
希望有一日快線撚趕去醫院見個仔最後一面,比前面架車頂死
其實快線應該要正名為爬頭線...
講話快線最大問題行得慢阻住人
咁總之揸到後面追唔到行快線係咪就冇問題先?
話人快線撚 行中線果班 慢線冇車有冇縮返入去?
講到尾都係唔抵得人地行得快過你就企係道德高地屌人

分分鐘道係係線 望住右邊過既車係到屌人
事實就係左線冇車都冇縮返入去
條路無人都無人理你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞