大家有冇買過zalora basic嘅產品

11 回覆
0 Like 0 Dislike
想知道佢哋啲恤衫個質地點,我見價錢一啲都唔貴,係咪質量好差
買黎短期著 襯下唔錯 唔好expect佢係好耐用就ok

利申: 成日買
係好差
質量好鬼高
重撚到
幾年前買過對涼鞋
著左一次就爛
所以係zalora 要買啲有牌子嘅野
我成日買mango
好易起毛粒
唔鐘意又可以免費退貨嘅 買黎試下先
答返你健康台條問題:

1. You cannot out train a bad diet

2. 我用fitbit計每日嘅卡路里燃燒(fitbit 話我每日燃燒大概3600,但我唔信佢所以我當係3200,我食就食2200卡,所以caloric deficit= 1000kcal/day)

3.如果我唔知自己食緊幾多我就會食都唔食,有food label先食

4.我果陣一星期跑4次5K, 3次weight training, weight training 係針對考消防咁練,全部上網自己學

5. 比少少錢做gym la, 24/7 only costs $500/month,做gym唔好鳩hea,做完返屋企上網搵片睇下自己做得岩唔岩

6. 因為食得太少野唔夠protein,要飲whey protein, 1g/pound daily.

7. 40% carbs, 30% fat, 30% protein
咁正?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞