新聞app嚟講,立場新聞個app是咪屎中極品?

42 回覆
16 Like 36 Dislike
批評完唔知想點? 要唔要幫佢整返好個app既排版
你連[img]都唔識用
其實應該一直無更新,整個apps都唔少錢
關我撚事,連仔問題
認同真係好亂,希望立場睇到可以執封
唔完美可接受要改善
立場個UI顯示器佢地主要做突寫新聞同專欄

即時新聞都係睇返商台

now 個即時只係個Notification有用,去佢個網好難搵反條Q出黎
唔多,夠買1層樓啫
你係咪想咁講?
樓主走先,幫你頂住
好快有人會入嚟話你唔識用其他平台睇
然後又會問點解你唔like follow曬fb ig youtube twitter tg channel唔裝app
黨媒01雖然紅到仆街,但個app排版起碼無咁嬲
真係,開過幾次再無開過
希望佢哋得閒搞搞啲介面同分類
會繼續課金
整個新聞 APP 百幾萬都可以唔夠
我到而家都入唔到佢個app
錢就照收
肥佬黎年年都蝕幾億啦 你估開公司營運唔洗錢咩 人工 租 燈油火蠟 保險 器材 租server樣樣都係錢啦
幾百萬都唔係用得幾耐
立場開咗咁耐 都係最近先買到啲好啲既器材咋
立場回應下
01 都好吹奏
人地老闆無限科水,成條team 做product,分分鐘product manager 仲多過立場既 designer
相信立場淨係upload website ,facebook, ig, newsletter
都要好多人力資源,仲要依d 只係面個層,你同我依種人眼見到既野。
屌少陣當幫忙啦, 俾幾廿蚊唔係好多嫁咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞