Princess Connect Re:Dive! [80] 動畫4月6日放送開始

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
會直接寄落你禮物箱
夢境包課到尾好似好貴

唔怪得無啦啦多咗咁多
中二 真步 妹弓 璃乃 星法 伊绪 充电宝 望 扇子 鏡華 智 莫妮卡 团长 矛依未亚里沙 嘉夜 似似花 克莉絲提娜 凱留(夏日) 珠希 安 空花「大江户」 泳装咲戀 泳装真步
$200
我覺得算齊
夢境係咪step個個 我記得後面好貴仲要有骨唔係樣樣啱用
小G包我記得ok抵屌
而家佢係買5送1,即係買左既話係一次過買左半年月卡?
以前太好 而家9折都ok抵嘅,平過game入面限3次嘅$618包
yes
所以你買兩set就成年唔使再買月卡
咁呢個唔買住,暫時身上仲有10萬石唔缺住
明明個title寫話超值包同小資包都有5送1,但超值包無哂
玩左幾日咁快10萬
本身個帳都3萬石
挖哂競技場啲石差唔多啦,一邊140,另一邊98X
台服好似之後2週年會重置
同時都未挖完會蝕左登頂d石
咁我大撚獲啦
我前面果d高我5-10lv都算啦
就算同級果D都唔夠打....
買左個5送1小資包,當係課左pack 7500送左半年月卡
同啲台仔傾左陣,話超值包抵玩,無5送1都抵玩
超值包5送1係晏晝6點果陣已經賣哂
個周年包就有加碼送角色碎片先好買
8月先2周年
夠時間升到滿lv
其實應該會補貨掛 又唔係口罩整唔切冇得賣
試下夜襲本能寺
好難打 矛依未點用... 大絕都未放到就拉左柴
問題係個超值包5送1既話成1年份量既月卡
同樣價錢下多2千石
頭先諗落覺得2千石得10抽好似唔係好多,但而家計返2千石都成2舊水
等佢2周年再算,反正到時應該會再有5送1
我普通競技場見到啲大陸仔開左個專門背刺既QQ群,斷估係用黎俾佢地圍內傾點樣讓位俾人登頂拎石
諗緊入唔入好
姐係呢個係好似以前d點數卡咁 ?
買實體包, 入面有序號咁?
要網上買咁
https://trade.i7391.com/GoodsDetail_S09-200408-1219572227_2.shtml
我係買呢個
買完之後佢會俾6SET序號你
跟手就去http://www.svp.so-net.tw/度入
入完之後重開game啲野就會係哂你個禮物箱度,而家我個禮物箱有6張月卡係度拎唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞