(突發) HK MEDICAL MASK 消失

158 回覆
185 Like 3 Dislike
自編自導自演?爆得冇咁勁賣俾香港人都有賺,爆得勁就退返錢俾你地再高價賣去外國
退款未 等開飯
其實好過黃廠,你search返生果k kwong個測試就知
今日我收到email退款
我係用信用卡付款
星期三打去申訴左
要等20日

係Paypal果邊既email
不過我冇申訴過
我係paypal 自己退咗畀我
我冇申訴過
唔係咁多人打去屌 一定唔會咁快手

我申訴左都唔介意等
大家拎返筆錢就可以了
借位一post,thx。

好多俾人深夜捉既人解救方法
https://lih.kg/1966076
收到paypal email 話refund
Same 收到
各位好,知道很多人關心我地Facebook專頁問題
我地對於專頁被無故關閉一事,心感無奈和氣餒

*經討論後我們不會開新專頁,因為會影響申訴程序

而我地呢2日收到大量的查詢及退款申請
很多人在說我們走佬,已報警,要開苦主群告我地
係度想講番,預售的款項,我地1毫子都無郁過

不過,考慮到退款的請求一直都在增加
客服和會計的工作量無法預計
所以我們決定將全部訂單進行退款處理
以集中人手全力做好口罩

以下是退款詳情:
1.不用向我們申請退款,全部訂單均會退款
2.退款不會收取客人任何手續費
3.會經Paypal和Payme退回款項,如經Paypal付款,但沒Paypal帳號,會直接退到你信用卡,所有退款最遲30天會顯示在信用卡帳單上

【最新消息】退款安排&時間:

Paypal的款項預計7個工作天內處理完畢

Payme的款項預計7個工作天內處理完畢

我們已與Paypal溝通好,現Paypal會全權處理我們的款項,所有交易均會進行退款,預計7個工作天內會完成,請大家不要再致電Paypal和銀行,以減輕他們的工作量,謝謝

*所有有關退款的留言及電郵均不會回覆
感謝大家的支持

HK Medical Mask 17:21 10/4/2020

https://www.hkmedicalmask.com/
要七日

佢話refund 咗
但我信用卡之前找咗數
宜家都係0.0 咁我嗰480去咗邊度

都係無收過錢咁
已經收到退款
我收到
我係咁
Paypal master—> 找咗卡數—>退錢
但都係0.0
咁我找咗條數就balance 咗啦
唔係應該+480咩
咁refund 咗480去咗邊度
宜家銀行credit card 0.0 PayPal 0.0
有無人可以幫吓我
過幾日咪會show番係credit card度囉,ebanking唔係即時update架小朋友
仲未收到退款
我未搞過paypal退款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞