點解要搞美心

38 回覆
6 Like 48 Dislike
你唔食罷食 對我完全無影響,我都唔會介意

只係想你地知道,成個連登既風向都比班五毛狗帶緊,美心只係其中一個小小既例子
仲有好多無數既美日港連鎖店比五毛屈左藍抹黑,甚至連龍門都比班五毛抹黑緊

我比人屌唔緊要,最緊要大家要理智
唔好再盲目跟風,跟風前求下大家搵下證據分析下先
P牌五毛
過咗咁多個月先講啲咁嘅嘢
樓主居心可在?
可以講下抵制美心既原因嗎
因為佢明知老不死係負資產都唔同佢割
我同人講同一樣野都比人屌
我都唔明點解搞死美心 都唔搞中資先

呢間港資會罷食但唔會裝修
相反我見有啲人話唔好搞三中書局

唔撚明點解?佢哋直接under支聯辦!你要支持黃色經濟更加應該整死佢,搵黃色書店。支共要頂住佢哋啲操控工具,自然要課金維穩。

呢排WFH我日撚日外賣黃店,如果個market啲cash flow一直係黃店流動,中資一定企唔穩。
我好大居心,就係要大家清醒下,唔好再比五毛帶風!!
你可以數下,幾乎所有美日港連鎖店都比班五毛屈曬藍,你地唔覺奇怪架咩

咩人先會咁憎美國日本香港,美心只係其中一個例子

你問我點解咁多個月先講咁既野,我答你!

我由一開始就屌緊班五毛就一直係到帶風,話林奠留任先好。我叫大家分析下先跟風!結果呢,第五訴求個林奠落台無左,然後林奠一直蹤容指揮班狗虐打手足,到最後變埋強姦輪姦 殺人,到今日為止因為林奠仲係到而死左幾多人?大家數唔數到?然後衣家肺炎又唔封關,存心整死香港

而我屌緊既同時無數五毛同埋手足係到屌番我轉頭,我得一個人,我點夠咁多五毛鬥,你覺得我唔會攰架咩?日日有咁多時間同佢地鬥出post咩?
或者咁講,美心係怡和旗下,怡和係表明撐警,所以可以杯葛了
證據係邊,佢地支持警犬打示威者既證據
D五毛就係咁,求其作樣野出來呃大家
[請廣傳]怡和集團撐警!
https://lih.kg/1778829

可以睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞