美玩討論區(30)帶口罩呀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
好似唔係好掂
唔掂啦 衰過方狗
其實cap係咪真係咁難整
暫時完全冇一間廠整得似
連Hot toys果隻都好樣衰
Starlord ML仲好啦
而家老麥有街貨,但唔肯定有無hellbat
Ins有

勉強夾size
ML如果剩係頭盔頭ok
真人頭幾柒 同埋冇End game件衫
要自己油一油入面件衫 如果有埋閃回頭就完美

方狗戰損好似 但唔會用啦 個表情柒柒地
我嗰隻Ego Pack幾靚
嗰隻都係角度限定
再加上佢貨不對辦
咁同shf個隻比都差好遠
starlord隻shf 係數1數2似樣架喇
2pack先有digital print面相

呢隻樣可能shf贏,但身高身形ml贏,我就揀ml啦太細粒擺埋一齊真係好7
SHF係咪都係噴墨樣?
呢隻ML個頭起碼我會覺得係似,已經夠收貨
我得一隻ml endgame cap,覺得都幾完美下,10分俾9分佢,完全無dlc嘅意欲
呢隻性價比真係最高
睇返tony個隻本身個官圖都柒柒地

其實實物都算對辦 一樣柒
不過 訂左唔好預佢準時出貨俾你就真既

講真$200有呢個質素真係冇得輸
可以話完勝SHF
我覺得佢set啪手指個頭都算幾好
始終覺得shf個body唔掂
佢2.0仲係唔改身 加幾多配件都冇咩意思
個陣套戲完,endgame熱潮,買ml就有雙頭雕+鎚盾玩啦,shf 1.0?

無記錯我上年7月$190入
玩咗成年都嚟緊,shf 2.0、mafex到依家未有貨
SHF個陣出1.0 鎚又冇 樣又衰 仲要貴
ML一出個官圖已經屌打
而家邊度仲搵到嗰set?
偷圖,如果識repaint就真係無敵

講真$200有呢個質素真係冇得輸
可以話完勝SHF
個陣套戲完,endgame熱潮,買ml就有雙頭雕+鎚盾玩啦,shf 1.0?

無記錯我上年7月$190入
玩咗成年都嚟緊,shf 2.0、mafex到依家未有貨
SHF個陣出1.0 鎚又冇 樣又衰 仲要貴
ML一出個官圖已經屌打
偷圖,如果識repaint就真係無敵

[img]https://na.cx/i/XQtooYx.jpg[/img
[img]https://na.cx/i/iQX1aDw.jpg[/img

嘩屌 好撚高質 想知鱗片用咩色 有無巴打識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞