[I/A] Puzzle & Dragons (214) 醉愛大介寶寶

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
金時好過新光天?
要轉9粒個陣就好易7combo 唔到 而冇7combo師龍會冇力
呢個亦都應該係師龍x新skin寵最大弱點
係,去到d奧丁關同先制關唔開破屬吸同盾好易被帶走
光時無加成但可以做輔助,個效用>光天
不過無左廢珠耐咁解,但平子繼返就無問題
係喎冇諗過9粒呢個位,又冇跳combo
姐係又去返雲魔女
新c龍好撚勁
加埋武裝sb,大版面開技輕鬆8sb
學園水埃 路西法=condom
冇金時滑神
暫時呢兩個位用水暗點陣龍同新光天,sb 夠所以諗著貂嬋超覺防綁再繼屬吸無效,但岩岩揾左陣暫時一隻都冇,唔知好唔好換4虹幣果隻
230416767招火大叔frd子長掛
邊隻4虹幣
武裝八腳馬
你又係用平子?
係呀,6星必中中咗
除左金時滑神其他同你一樣
5940 新光印點睇
都係光水屬 主動技回buff 75%盾 大防毒
平子超覺我會揀9筒做打手 佢1個7c 兩個惡魔殺打裡異好大力
冇滑神既話光暗個個位擺邊個先難諗 我個box正係得降臨5sb個個光天使
又唔洗特登買既...有貿易商都可以入隊
滑神入落去都係做打手,如果無滑神可以入其他隊員
5961、呀頓、神系type既打手,有偵探卡可以繼落新光天度仲穩實
冇希石進化搞一粒好煩,進左之後我都想試下
可能用呢隊低配平勇隊試刷,之前得槍騎雲魔女,打完耐好攰
降臨果隻要等開返,岩岩完左先玩返
新光印都可以,如果唔限神type可以入彩龍喚士,有威嚇+破屬吸同埋轉盤面,輸出呢啲留返俾打手好了
因為本身冇乜武裝但我虹幣又少唔捨得
用貿易商成日驚唔夠力,雖然都見唔少片有入

組左呢隊咁既野
差1個毒抗性就齊曬抗性
光勇者就夠雙惡殺已經好夠做
你無宗介又要磨多幾turn暗屬位滑鬼真係首選,又大力 開技又有光drop,無我覺得差幾遠下
PAD PART開始
第三隻少見啲但好似都唔錯,係啲9粒覺好似晒咗
我都想要換隊長寵
呢隊無防好易撞到7turn隻先制同埋赫拉,不過勇者有激減盾可以彌補返
滑神都算係隊內靈魂
我果隊放夠2隻,之後放埋舊光印防埋毒就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞