有無人睇過太子古道嗰個獸醫?免費諮詢嗰個

15 回覆
1 Like 1 Dislike
想帶貓貓睇醫生
因為睇開嗰個麻麻地

所以想轉

上網睇評價都幾兩極下
所以想問下有無巴絲睇過分享下 你覺得佢ok嗎?
我隻貓之前疑似腹膜炎有去睇過一次
一次唔平,淨係見一見醫生+做一次test就差唔多800蚊

但佢真心唔會呃你亂咁做檢查
因為我隻貓係突然唔食野唔飲水
先去觀塘睇另一個獸醫,佢驗完全血搵唔到病因
就開始唔講價錢情況下塞一堆檢查俾我
又超聲波又盛
仲想說我留院

反而古道睇完入驗血report + test result
就同我講唔好再晒錢做檢查
解釋返隻貓唔食唔飲,驗血結果一定差
叫我真係再唔食唔飲先返去睇佢
咁最後點
你有無keep住睇佢
我就係見到最後個cm
但我見佢係黃醫 網上評價都好似ok

所以想問下大家
佢網上好多評價㗎喎
連登咁少人睇?
觀塘邊間我都係觀塘友
想知觀塘邊間
最後係......隻衰貓只係冇啦啦發燒
咩事都冇食得訓得屙得
__九龍寵__醫院
之前d貓在佢度打針同絕育係冇問題
但去到奇難雜症就.......
其實如果驗血報告搵唔到原因,再進一步就係照超聲波睇下內臟會唔會有咩問題
我上面都寫咗
我唔係介意佢要做任何檢查/唔係介意搵唔到原因

係介意佢做咩前都唔主動講價錢

老老豆豆,佢最後張單我絕對俾得起
但你睇醫生要做任何檢查,醫生都會主動同你講個價錢先啦

個獸醫完全係在主人混亂嘅情況下狂推唔同檢查
佢咁做冇犯法
但冇道德囉

利申:之後隻公貓尿道炎屙唔到尿
我去佢集團另一間東九龍寵__醫院
人地在抽血/照X光前都會講幾錢先
即係一開始你講個間係西九龍動_醫院?
好好人,有心,不過爛仔d,有d人唔鐘意佢冇乜professionalism
觀塘得一間啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞