Blinding Lights 廣東話版(初次填詞)

227 回覆
50 Like 12 Dislike
好鍾意呢首歌
yeah
優 美 的 背 影
講 你 心 裏 想 去 說 的 話
思 緒 今 晚 不 會 說 謊 吧 , maybe
也 許 你 不 會 知
今 晚 可 以 輕 吻 你 的 話
請 你 不 要 傷 透 我 心 吧 , baby
揣 摩 你 心 態
情 共 愛 總 是 掛 牽
沉 醉 於 當 年 某 天
全 力 去 找 尋 更 好 吧
閃 爍 , ooh , 星 光 太 過 耀 眼
情 感 的 傷 創 沖 洗 不 去 嗎
感 覺 , ooh , 不 想 你 再 難 過
情 牽 的 一 線 終 需 捨 割 嗎
Hey, hey, hey
我 不 會 想 你 知
這 個 感 覺 侵 佔 我 的 夢
拖 你 手 會 觸 發 我 心 動 , baby
長 直 嘅 飄 柔 髮 絲
甜 蜜 帶 點 瘋 與 癲
承 受 過 感 情 創 傷 後
沉 溺 的 感 覺 不 想 失 去 她
感 覺 , ooh , 不 想 你 再 難 過
離 開 的 一 刹 甘 心 捨 棄 嗎
我 在 盼 望 高 飛 跟 遠 走
告 別 那 日 傷 心 的 記 憶
我 怎 麼 都 壓 抑 不 到
迷 失 的 都 市 清 醒 的 記 憶
感 覺 , ooh , 這 都 市 缺 乏 愛
人 海 中 找 到 一 生 之 最 嗎
謝謝大家
第一個baby改lady都得喎
G持

我都鍾意blinding lights呢首歌
幾好 呢首同Save Your Tears真係好80年代
我有次係商場見到前面係ex
我真係唔知點解即刻拎轉身掉頭走
I dont know why I run away
https://youtu.be/iDVKMdnvgl8還原到就堅係正
V A P O R W A V E
蒸氣波
唔錯唔錯
填得唔錯喎巴打
Gchi!!
唔錯 支持 好有八十年代感覺
雖然我唔覺得呢到會有好多人識欣賞
謝謝大家
想自己錄cover發現原來好覆雜
個爛鬼mic唔掂!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞