[Tg] 放低TG就會有人搵? (86)

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
我喺度留tg 咁耐, 乜人都見識過, 公主病, 抑鬱症, 妄想症, 人格分裂......

睇開啲啦
真係有人人格分裂?
有冇人中意痴身嘅女友嫁
21c

https://t.me/Leonawww
尋晚12點add我果位絲,sorry半夢半醒無覆到你,有緣add返我
我懷疑係一個ac 幾個人用
聽多幾個故,可以出書
琴日傾過, 今日可以乜都唔知唔記得...
我都遇過,印象最深係一個話佢今日生日,然後我同佢講生日快樂,佢話太遲,我R 晒頭唔知佢想點,我再問佢有冇諗住同朋友或家人去邊慶祝呢?佢話自己唔需要朋友,然後話同齡朋友太低級,生日會自己一個出去,我好奇反問佢『點解會唔需要朋友呢?咁你而家搵人傾係乜原因呢』

然後佢就delete左account

呢個世界好多奇形怪狀既人,有自己一套獨特既想法,唔留tg傾開都唔知真係有呢d人...
癲,同齡朋友太低級
我覺得似抑鬱多啲
佢好似得16,17歲咁上下...我遇過好多都係有自身問題想搵人傾咁,但一開波就起晒鋼,真係唔知佢地想點
都似,有唔少都有呢類問題。
又遇過一個做醫護系,應該有d學識,會同我吹下文學之類,但一問佢野,佢就起鋼

例如
佢:你做邊行架?
我:xxx, 你呢?
佢:唔關你事,唔講私人野

咁仲有咩好傾
所以講左幾句我就冇理佢,但佢偶然又會搵我講幾句,但d 回覆有d 9唔識8 咁,後尾冇乜點傾了
一開波又臭閪又屌人老母果啲, 都可能係有精神病
真係乜人都有 好唔尊重人
99巴
讀書 做緊廢青
打機,行山,參觀博物館
搵絲傾計
https://t.me/samsiew46
咁你又知佢醫護,又問人做乜野,fail
佢有日冇啦啦話自己岩岩係醫院返完shift所以遲左覆,所以估佢係做醫護界,不過有d 9唔搭8 咁
91巴打 搵絲

廢青不定時秒回
t.me/hkgbrosis
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞