日本著名藝人志村健因武漢肺炎病逝

363 回覆
103 Like 12 Dislike
係咪志村動物園果個
齊齊去日本twitter屌鳩支那傳播病毒
啱呀 做實事啦
OK 咁講多少少
空知英秋早期訪談有提到 眼鏡(新八本體)係來自志村健
要搵返訪談要啲時間
Google住另一個考察俾你先
Source (日文)
https://bibi-star.jp/posts/9248#head-9b25ec9680bf26c64156486bc8508e35
入面提到新八鐘意吐槽都可能源自志村健
樓主借個位黎置頂可以嗎

要人要錢要資源!線下文宣全港大行動 重建文宣網絡
https://lih.kg/ausnGEU
不恥下問 唔係咁用
唔識就自己google啦,連呢個都唔識嘅人根本係對日本演藝界零認識
咁可以點解釋俾你聽係邊個
咪又係淨係可以話「好出名嘅老牌藝人」
個標題已經講咗啦
冇興趣冇問題但唔駛自己衝出嚟講你唔知
根本標題都講左日本著名藝人
呢個POST有大半巴C打都識佢係邊個
本身唔識咪自己HIGHLIGHT 個人名右CLICK GOOGLE有幾難?
手指郁2下都懶仲要衝出黎伸手黨
要人打成篇野介紹人地生平成名史呀? 真係ON99
哈囉
巴打你唔好以為我見唔到你個名後面多咗一點喎
志村新八(冇點)個acc 係連登開嗰時高登轉過嚟嗰時用
但用咗個唔記得password 嘅email 注冊
所以再開多個acc 叫志村新八.
日本人識驚未
rip
btw俾佢食過d女要小心了
巴打係味唔記得銀魂係惡搞漫畫黎
R.I.P.
同美國人一樣
其實喺死人po留who都幾不智
英國都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞