(奎妍可拉英) 永遠的 KARA (2)

890 回覆
15 Like 5 Dislike
唔係掛
WTF
好似話唔駛入院,應該唔係好嚴重
http://ekr.chosunonline.com/site/data/html_dir/2020/04/03/2020040380083.html

泡菜國d醉駕真係CLS。應該捉到終生停佢牌至啱
https://www.allkpop.com/article/2020/04/kara-member-actress-jiyoung-sustains-injuries-as-a-victim-of-drunk-driving-to-halt-drama-filming-and-focus-on-treatment

屌啦星,呢篇報導話知英架車係俾個飲醉酒嘅助手架車隊尾

仆你個街,俾自己人撞,無撚野呀?
有無睇佢係日本果個痴線老闆
what?!
強帖留名
WHO?
書兄
好耐無見啦
知兄
知唔知我係邊個書兄?
唔知
見過你真人架?
知兄竟然唔知
仲同你去埋日本睇con添
日本媒體最近有知英回到韓國真正原因的後續追蹤報導了

桐谷美玲事務所女社長が寵愛の元「KARA」ジヨンに「夜逃げ」された!
https://headlines.yahoo.co.jp/article?a=20200102-00600667-shincho-ent

日本媒體下筆很委婉
不過大意就是知英在日本被事務所女社長寵愛
在拍攝現場住同個房間 甚至變成同居 社長也對知英很力捧
但後來2019年7月知英趁女社長不在 就跑回韓國了
而後就是跟韓國的事務所簽約 後續大家都知道了
結論就是女社長的愛太沉重了吧

然後這篇新聞出來 日本5ch那邊鄉民也提供了更多八卦
這位女社長會對旗下女藝人出手在業界很有名
大家都必須當社長的女友
所以很多女藝人走紅後就結婚引退 完全留不住人
聽說只有桐谷美玲因為家裡有背景所以沒事 只是結婚前也受到一些阻攔
屌!原來有個 CLS 女社長
我真係唔知到呢件事呀
WTF女社長幾歲
sorry 睇野睇得太急,眼殘
「assailant」 睇錯咗做「assistant」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞