歐陽巧瑩離開TVB選立會,擬推動大麻合法化

92 回覆
64 Like 73 Dislike
有可能隊左先夠膽鳩噏
選得港姐又貪林師傑有啲錢
呢啲女好撚識扮野
睇路 KOL100唔一定係現有youtuber
本身個programme係針對黎緊區議會
佢本身叫做半個明星 加上未confirm屋企人有背景既關係 所以佢既意圖係咩要睇清楚
我知香港地好多人有食weed 仲有絕大部份都係年青群組 佢拍片扮黃會引到好多人落搭
嫁左比個弱智嘅,原本都幾鍾意佢
真。都幾明顯下。完全冇從政經驗,無端端走出來話想選。依家風頭火勢第一件事竟然係講大麻合法化,而唔係抗疫/政制改革。條女都係算尻數吧啦
認同
就講佢提出大麻合法化嘅pt
佢只係話叫大家google會有好多新聞話可以振興經濟
說服力低
已夠我覺得佢議政/政治智慧不高
KOL100黃轉藍系列😏😏😏😏
立法會都冇
國難當前 剩係關心大麻
我屌你老母啦
大麻緊要過國家
好似幾正,想投
oh shit.... 仲諗住佢咁後生唔會係建制....
呢啲咪想份黃滲透
開始日日都有還押幾個月手足上庭
https://lih.kg/1951351
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞